1992-1998 yılları arasında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü görevi yapan İdris Pala, İzmir Emekli Emniyet Müdürleri Derneği'nin düzenlediği etkinliğe katıldı. 
Geçtiğimiz yıl Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı da ziyaret eden emekli Emniyet Müdürü İdris Pala İzmir'de gerçekleşen "Türkiye Cumhuriyetinin Yüzüncü yılında Polis Koleji ve Akademisi Mezunlarından 100 Anı" kitabı toplantısına katılarak dostları ile anıları tazeledi.
Emekli Emniyet Müdürü İdris Pala sosyal medyada o ani paylasarak, "Bu gün çok özel bir gün oldu. Çok sevdiğim arkadaşlarımla beraber İzmir Emekli Emniyet Müdürleri  Derneğinin bir etkinliğine katıldım. Çalışkan üretken devre arkadaşım, Yusuf Vehbi Dalda önderliğinde Emekli Emniyet Müdürleri Genel Başkanı İsmail Çalışkan, Orhan Gazi Canpolat ve İzmir Dernek Başkanı Ömer Kılıç'ın büyük destek ve yardımlarıyla hazırlanan "TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YÜZÜNCÜ YILINDA POLİS KOLEJİ VE AKADEMİSİ MEZUNLARINDAN 100 ANI" kitabı hakkında güzel bir toplantıya katıldım.  Büyük bir keyifle geçmiş anılar ve POLİS TEŞKİLATI konuşuldu. Hem hasret giderdik hemde anılarda yolculuk yaptık. Toplantı sonunda 1965 kolej girişli 1971 Akademi  mezunları resim çektirdik" dedi.

(Haber: Neriman Dengiz)

Editör: Haber Merkezi