Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında İmam Hatiplileri çirkin sözlerle hedef almıştı. Gülşen, tepki çeken sözleri için özür açıklaması yaptı.

Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Gülşen’in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılmıştı. Şarkıcı Gülşen skandal sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ŞARKICI GÜLŞEN'DEN ÖZÜR PAYLAŞIMI
Şarkıcı Gülşen, İnstagram hesabından, gündeme gelen imam hatipler için serfettiği ve tepki çeken sözleri için özür açıklaması paylaştı.

Gülşen açıklamasında, ''Söylemimden rahatsız olan herkesten özür dilerim. Daha başka bir dil bulmalıydım. '' ifadelerini kullandı.
Gülşen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım.”

Editör: Haber Merkezi