Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Karali, Filistin'deki İsrail saldırılarına sert tepki gösterdi ve Kudüs bizim kutsalımızdır" dedi

Her cuma günü akşamı Ülkü Ocaklarında Türk islam coğrafyasında zulümler karşısında şehit olan kardeşlerimiz için kur'an-ı Kerim ve dualar okunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeler ide Ülkü Ocaklarında düzenlenen etkinliğe katıldılar.
Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Karali, Filistin'de İsrail tarafından gerçekleştirilen katliamlara sert tepki göstererek, "Kudüs bizim kutsalımızdır" dedi.
Başkan Gökhan Karali, "Şu anda biliyorsunuz. Filistin'e yapılan İsrail'in terör saldırıları var. Orada vermiş olduğumuz şehitler adına bugün bir Kur'an okuduk. Sağ olsun Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Mustafa Öztürk'de katılım sağladı. Kudüs bizim kutsalımızdır. Bununla alakalı da Türk gençliği gerekli cevabını veriyor her alanda. Biz İslami hareketin içerisinde de bu konuların çok ajitasyon yapıldığıyla alakalı çıkan hassas haberlere karşı da şunu söylüyoruz.  İsrail terör saldırılarına devam ettiği sürece bunun karşısında Türk İslam coğrafyası durmaya devam edecektir." Şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk 'de, "Biz yıllardır Doğu Türkistan ve Filistin'ide ki bu zulünden rahatsısız. Rahatsız olmaya devam edeceğiz. İsrail ve arkasında  kim varsa, çoluk çocuğa kurşun sıkan herkes bizim gözümüzde şerefsiz, ahlaksız, karaktersiz, terbiyesiz, insan olmayan insanlardır diyoruz. Allah hepsinin belasını versin. Biz ülkü ocakları olarak her Cuma akşamı inşallah burada  Başkanımıza, kardeşlerimize eşlik edeceğiz. Burada ölmüşlerimizin arkasından dua edeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Ercan Demir