Teknik Elemanlar Derneği (TEK-DER) Zonguldak Şubesi'nin Olağan Genel Kurul toplantısı TTK Memurlar Lokali’nde gerçekleştirildi.
Kongrey TTK üst düzey yönetimi, Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar ve üyeler katıldı. 

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede Gültekin Kara ve yeni yönetimi görev başına geldi.Mevcut Başkan Mustafa Şimşek, emekli olup il dışına taşınması sebebiyle aday olmadı.
Mustafa Şimşek yaptığı veda konuşmasında, kendisinden sonra görev alacak yönetime ve üyelere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu
MUSTAFA ŞİMŞEK'E BASTON HEDİYE EDİLDİ
Kongre'de eski Başkan Mustafa Şimşek'r yaptığı hizmetlerden dolayı üstünde isminin yazılı olduğu Devrek bastonu hediye edildi.

KARA: TEK-DER OLARAK BURS VERDİĞİMİZ ÖĞRENCİ SAYISINI VE BURS MİKTARINI DAHA DA ARTIRACAĞIZ.
TEK-DER'in yeni Başkanı Gültekin Kara kongrede yaptığı konuşmada, devraldığı bayrağı daha üst noktalara taşıyacaklarını belirterek, '40 öğrenciye burs veriyoruz. İnşallah arkadaşlarımızın çalışması ile üye faaliyetlerimizle üye  sayımızı daha  artırıp burs verdiğimiz öğrenci sayısını da inşallah çok daha yukarılara taşıyacağız. Ayrıca burs miktarlarını da yükselteceğiz. 92'de kurulduk ve teknik gezi olarak başlamıştık sonra hamd olsun yurtdışı gezileri yaptık, İnşallah daha büyük daha organize teknik gezilerde yapacağız. Yine sosyal faaliyetlerimize sosyal dayanışmamıza ve iftar programlarınıza İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Tekrar bütün haziruna huzurunda teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulunun ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tekrar Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandili'niziz de kutluyorum" ifadesini kullandı.


TEK-DER YENİ YÖNETİMi ŞU ŞEKİLDE:

YÖNETİM KURULU
Gültekin Kara,
Muharrem Kiraz,
Veysel Bezir,
Salih İpşir,
Önder Sancar

DENETLEME KURULU
İrfan Kütükçü, 
Hasret ören 
Kadir Dalkılıç

ÜST KURUL DELEGELERİ
Gültekin Kara,
Veysel Bezir,
Salim İpşir,
Hamza Girgin,
Doğan Kivik

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi