Yeniden Refah Partisi  Kilimli ilçe kongresinde güven tazeleyen ilçe Başkanı Ahmet Akdoğan, "Kötü giden devlet yönetimine, ekonomiye, devlet içindeki keşmekeşliğe, her gün biraz daha umudunu kaybeden gençlerimize umut olmak için emin adımlarla iktidara Yürüyoruz. Yeniden Refah Partisi iktidarında birlik ve beraberliğimizi sağlayacak, devlette liyakata önem verip adaleti sağlayacağız." dedi.


Yeniden Refah Partisi Kilimli ilçe Başkanlığının 2. Olağan kongresi  gerçekleştirildi.
Pazar günü
Paflagon Sosyal Tesisleri'nde tek liste olarak gidilen kongrede mevcut Başkan Ahmet Akdoğan güven tazeledi.
Kongreye Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Aras, Basri Çayırlı, il Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile davetli topluluğu katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Kilimli ilçe Başkanı Ahmet Akdoğan, 
Yeniden Refah Partisi Kilimli ilçe Başkanı Ahmet Akdoğan, "İslam alemine, mazlumlara, milletimize hizmet etmek amacıyla merhum liderimiz Prof.Dr .Necmettin Erbakan hocamızın 1970 yılında başlatmış olduğu milli görüş hareketi, milli Nizam Partisi ile başlamış olup siyonizm'e karşı 50 yıllık bir mücadele vermiştir. Bugün de onun mirası, Yeniden Refah Partimizin 
Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan tarafından devam etmektedir. Partimiz 81 il, 930'dan fazla ilçede teşkilatlanmalarını tamamlamış olup, mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Bugün toplamda 350 nin üye ile Türkiye'nin birinci büyük partisi konumundayız.. Kötü giden devlet yönetimine, ekonomiye, devlet içindeki keşmekeşliğe, her gün biraz daha umudunu kaybeden gençlerimize Umut olmak için emin adımlarla iktidara Yürüyoruz. Yeniden Refah Partisi iktidarında birlik ve beraberliğimizi sağlayacak, devlette liyakata önem verip adaleti sağlayacağız." dedi.

YÖNETİM KURULU:
Ahmet Akdoğan, Engin Karakuş, Soner Ülgü,  Hakan Örenli, Erkan Altunay, Ersin Aytekin,  Sebahattin Alagöz,  Sebahattin Gözsüz, Ali Pazarbaşı, Zekai Çetin, Orhan Çimşir, İsa Sugeçti, Adem Kocakaya, Ersin Akgün.

İl DELEGELERİ:
Ahmet Akdoğan, Soner Ülgü, Engin Karakuş, Sebahattin Alagöz, Zekai Çetin, Ersin Aytekin ,Ali Pazarbaşı, Selahattin Gözsüz, Hakan Örenli, Dursun Mengenli, Doğukan Tunç, Oktay Nasuhoğlu, Erkan Altunay, Barış Caymaz Orhan Çimşir, İbrahim Karakök, Yavuz Aksu,  Abdullah Sarı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi