Parti il binasına düzenlenen bayramlaşmaya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, İl Genel başkanı Necdet Karaveli İl Teşkilatı merkez ilçe kozlu ilçe Teşkilatı başkan ve üyeleri ile Belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Başkan Ulupınar; ‘Ben sizleri mezara kadar bırakmayacağım’

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, “Hayırlı bayramlar diliyorum. Allah nasip etti Devrekte belediye başkanı olduk. 2004 bir enkaz devralmıştık. Şimdi yine bir enkaz devraldık. Önemli olan CHP’den almak. Önemli olan zoru başarmak. Bayramını tebrik ediyorum. Ben sizleri mezara kadar bırakmayacağım.”dedi.

Milletvekili Çolakoğlu; ‘31 Mart dönüm noktası’

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Ramazan ayında gerçekten sizlerle birlikte güzel çalışma yaptık. Bütün teşkilatlarımız bir taraftan oruçlarını ibadetleri gerçekleştirirken bir taraftan sahada gece gündüz çalıştınız. Bu bayrağı her zaman zirvede tutacağız. 31 Mart dönüm noktası. Dönüm noktasının ne olduğunu anlamaya ihtiyacımız var. Devamlı koşacağız. Halanda cumhurbaşkanımız bir umut. Yine ezilenler var yine umut Recep Tayip Erdoğan. Bu algıyı hiç bir algı çökertemez. Bir birimize omuz vermemiz gerekiyor. Ramazan bayramınız mübarek olsun.”şeklinde konuştu.

Milletvekili Bozkurt; ‘Kazandığımız belediyelerde AK Belediyecilik hakim olacak’ 

AK Parti Milletvekili Saffet Bozkurt’da” Kazandıkların belediyelerde AK Belediyeciliğin hakim olacağını söyleyerek, “Ramazanda tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Bir dahaki bayramlara mevlam nasip eylesin. Teşkilatımızın birliği beraberliği her geçen gün artacak. Daha da güçlü şekilde bir birimize sarılacağız. Kazandığımız belediyelerde AK Belediyecilik hakim olacak. İnşallah yine 2028 seçimlerinde teşkilat olarak dim dik ayakta olacak. Çok güzel hizmetleri bölgemizle buluşturacağız.” İfadesini kullandı.

Milletvekili Avcı; ‘17 seçimden zaferle ayrıldık’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı; ise, “Bir yerel seçimden çıktık. Bizim milletimiz 18 seçimde yalnız bırakmadı. 17 seçimden zaferle ayrıldık. Son yaptığımız seçimlerin halkımızın mesajı olarak alıyoruz. Dim dik ayakta olan bir Türkiye. Ülkemizi nereden nereye getirmiş bir lider: Allah ondan razı olsun. Yerel seçimlerde ağabeylerimizin emeklilerimizin sıkıntıları vardı. Hayat pahalılığı. Nereden nereye geldi Zonguldak. Yüzde otuz  oy Cumhuriyet Halk Partisinin aldığı oy mu? Hayır”diye konuştu.

Çağlayan; ‘Endişeye mahal yok’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’da, “Gökçebey, Devrek,Ereğli ve şimdi ile geldik. Şimdi can bağı olan ailelerimizle bayramlaşıyoruz. Bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Endişeye mahal yok. Can sıkmak yok yola devam. 10 belediyemizle hizmete devam. Milletimizin cumhurbaşkanımıza olan güveni vardır. Cumhurbaşkanımızla online bir bayramlaşma gireceğiz. Daha sonra Alaplı’ya gideceğiz. Artık helalleşme zamanı”dedi.

Muhabir: Ercan Demir