AK Parti Zonguldak bir sıra milletvekili adayı Polat Türkmen, AK P İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’ni (ZGC) ziyaret ettiler.

Zonguldak Gazetesi Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada konutlarına hoş geldiniz dedi

ÇAĞLAYAN: 

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan da yaptığı konuşmada, “Bugün Zonguldak merkezde 5 milletvekili adayımız ile birlikte her kapıyı çalıyoruz. Bugün Zonguldak merkezde kapısı çalınmayan hiçbir Sivil Toplum Kuruluşu kalmayacak ve aynı zamanda 19 mahallemize de 19 ayrı ekibimizle birlikte her kapıyı çalıyoruz. Hedefiniz broşürü kendisine teslim edilmemiş, Cumhurbaşkanımızın selamının iletilmediği hiçbir kapının kalmamasıdır. 5 milletvekili adayımız ile birlikte Ramazan’da çok yoğun şekilde çalıştık. Son haftada Zonguldak merkez de olmayı özellikle planladık. Ziyaretinizde Bizim yoğun bir şekilde karşıladığınız için size ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

TOSUN: 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’da yaptığı konuşmada şunları söyledi

“Bizde 24 Haziran seçimlerin de son haftaya girdik. Seçim koordinasyon merkezinin planlamasına göre Sayın milletvekili adayımız ve teşkilatlarımızla birlikte sahadayız. Bu haftayı da merkez ayırdık. Bugün de sizleri ziyaret ettik. Öncelikle Sizler bizi güzel bir şekilde karşılaştığınız için teşekkür ediyoruz. Dediğim gibi seçime çok az kaldı. Bu süreyi daha iyi bir şekilde değerlendirerek Zonguldak'ta AK Parti'nin oylarını daha yüksek seviye çıkartmak için çalışacağız” dedi.

TÜRKMEN: 

AK Parti Zonguldak bir sıra milletvekili adayı Polat Türkmen'de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Biz gazeteciler birlikte çalışıyoruz hep beraberiz. Türkiye'de tüm liderler Türkiye'nin kurtuluşunun başkanlık sistemi olduğunu hep söylemişlerdir. Bunu rahmetli Türkeş, rahmetli Demirel, rahmetli Özal ve aklınaza gelen tüm liderler hep söylemişlerdir. Neden, çünkü bizim sistemimizde gidebileceğimiz yer bu kadardır. Ne olursanız olun bu sistemle bu kadar gidersiniz. Dünya ile yarış edemezsiniz. Biz dünyada 10.ekonomi olacaksak, 2023’de bir dünya devleti olacaksak, 2053-207f’e neslimizi hazırlamak istiyorsak başkanlık sistemi şart ama arkadaş mevcut bu sistemle olmuyor. Bu sistemi başkanlık sistemine geçirmek zorundayız. Onun için Zonguldaklı hemşerilerimize bunu iyi anlatmalıyız.

Bugün dışarıdaki düşmanlarımızın ve içerideki hainler bizi çok oluşu bize boyun eğdiremediklerindendir.  Abdülhamit'in rüyası olan Filyos liman projesinin bugün yüzde ellisi tamamlanmıştır. Bilim Bakanı Faruk Özlü bölgemizin bakanıdır. Allah razı olsun 3 endüstri bölgesinden birisi de Filyos’tur. Ve yerli otomobil için yerli arabanın yapılması için en önemli bölgede Filyos’tur. Limanı var, arazisi var, endüstri bölgesi, Balkanlara ve Rusya’ya açılan en yakın kapıdır. Demiryolu, karayolu ve havaalanı var. Filyos projesi bölgemizin en çılgın projesidir. İnşallah el birliği bunu hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi