AK Parti kademeleri, , Anneler günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi. Bu kapsamda AK Parti Gençlik Kolları şehit Haşim Kayık'ın ailesi ile  Öz ve Uyum ailelerini ziyaret ederek anneler gününü kutladı.  AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Ak Parti Kadın kolları da Pazar yerinde annelere karanfil ve çiçek takdiminde bulundu.

AK Gençlik Ramazan ayının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Gençlik Kolları, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve Belediye Meclis Üyesi Samet Ayvaz'ın katılımlarıyla 8 Mayıs Anneler Günü kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Gençlik ilk olarak şehit Haşim Kayık'ın ailesini ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Kayık ailesi, AK Gençlik'in bu anlamlı hareketi karşısında duygulanarak, gençlere bu anlamlı ziyaret için teşekkür etti.

Ardından AK Gençlik, İspanya da öğrenim gören Feyyaz Öz'ün ailesini ve Aziz-Dilek Uyum kardeşleri de ziyaret ederek Anneler gününü kutladı.

ANNELERE ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

Öte yandan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar ve Ak Parti Kadın Kollarının katılımlarıyla anneler günü kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Başkan Altun, milletvekili Uçar ve kadın kolları pazardaki vatandaşların anneler gününü kutlayarak karanfil ve çiçek hediye etti

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi