''BEN SANA BÜYÜK GELİRİM!''
Zonguldak Belediyesi Başkanı Ömer Selim Alan , Kanal Z ekranlarında Katıldığı Olaylara Bakış programında Belediye Meclisi Grup başkanvekili Atınç Kayınova'ya sert tepki gösterdi.
Kaos yaratmak istediğini ve yatırımları engellemek istediğini belirten Belediye Başkanı Ömer Selim Alan "Futursuz, tutarsız içi boş, boş laflara verecek cevabımız da yok vaktimiz de yok sizler gidin başka yerde oynayın.Siz bizimle ugraşamazsınız" dedi
"TAHRİK EDİYOR"
"Aynı şeyleri kendileri yetkili iken nasıl imarlar verildiğini biz biliyoruz ne şartlarda verildiğini biliyoruz. Bunları da yüzüne vurduğumuz zaman gene halkımız bizim yanımızda olup tepki gösterdiği zaman agresiflikleri bir kat daha arttı. Bu sefer direkt eleştirip kavga etmek için mecliste bir kaos yaratmak için böyle tuhaf tuhaf söylemler tahrik ediyor.
"PSİKOLOJİSİ BOZUK HERHALDE TEZ ZAMANDA DÜZELİR"
 Siyasete yakışır mı! Ben her zaman ediyorum, yapacağımı siyaset ne olursa olsun Zonguldak'ımıza zarar değil fayda sağlamak için kavga edelim.  CHP grubu olarak bizler dediklerini durduk düşündük bir kaç yerde hata olduğunda gözden kaçmıştır eyvallah dedik. Teşekkür ederiz dedik, gözden kaçmış dedik ama siz yeter ki yatırım gelmesin diyorsunuz. Zonguldak Milli Eğitim, Makzon, Zonguldakspor bu üçlü bir araya geldi. Üçünde de vatandaş halkı bizim yanımızda oldu, tepki gösterdi.
 Arkadaşların sinir katsayıları arttı. Başladılar Ömer Selim Alan'a saldırmaya. Meclis yetmedi, açıklamalar yapmaya başladılar.Ben hepsini takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Ben kötü söz sahibine aittir diyorum, hiç onlara cevap vermeyeceğim. Yani yorum yapmak da istemiyorum.Söylemlerini bende üzülerek hayretle okuyorum
Atınç Kayınova'yı izliyoruz, psikolojisi bozuk herhalde inşallah tez vakitte düzelir. Biz kendisini kayınova olmaya davet ediyoruz, saygı sevgi ve siyaset etiğine uygun davranmaya davet ediyoruz  .Her yerde hakkını teslim etmişimdir ama şimdi sen bir kesime yaranmak için ya da belli bir siyasi hedef uğruna yapıyorsan ben sana büyük gelirim  sen benimle uğraşma, git kendi içindeki arkadaşlarınla mücadele et. Biz seninle  farklı kulvarlardayız.Sen o kulvarda koş. Zonguldaksporla ilgili ağzını açamazsın bana. Dediklerimi duydunuz , hemşerilerimizde duydu.
HODRİ MEYDAN!
SİZ BENİMLE UGRAŞAMAZSINIZ!

Yarında derler yolcu Selim. Bakarız kim yolcu hodri meydan! Hizmete devam biz yolumuzdan sapmayız.
Bu arkadaşların bu şekildeki futursuz, tutarsız içi boş, boş laflara verecek cevabımız da yok vaktimiz de yok sizler gidin başka yerde oynayın.Siz bizimle ugraşamazsınız .
BUNDAN SONRA İZİN VERMEYECEĞİM
Gelip meclisi geriyorlar , bundan sonra buna izin vermeyeceğim. Haddini aşma dan siyasetin etiğini siyasetin dil ahlakına uygun konuşmak zorunda. Bizi herkes seyrediyor. Bizi kavga arenasına çekip agresif kılmak istiyorlar. Bizim derdimiz vatandaşımıza hizmetkar olmak biz hizmet siyaseti için buradayız onların derdi hizmet falan değil onların derdi algı yönetimi alt çeneleri olan basın yayın organlarına haberleri yaptırıp 3 gün sonra gelip mecliste bizlere soruyor kendisi. İki kere yaptı aynı şeyi. İddan varmı sorduk bir iddia varsa bunu açık açık konuş bak her şey şeffaf. Sen kendin sor haberleri öne atarak sorma. Kardeşim Cumhuriyet halk partili hemşerilerim sana muhalefet görevi veriyor, denetleme görevi veriyor , sizin kendi aranızda bir kaos var . Bir Kayınova konuşuyor bir Turgut bey konuşuyor.
BELEDİYEYİ RÜYALARINDA GÖRÜRLER
Arkadaşların kendi ile hesapları var bu yüzden muhallefette kalacaklar. Rüyalarında görürler Belediyeyi. Benim vatandaşım kavga istemiyor, hizmet istiyor. Ben Ebru hanımı ziyaret ettim, sohbet ettim . Makamlar gelip geçici. Siz kendi belediye başkanınız varken de böyleydiniz arşivlere bakılsın.İnsan kendi belediye başkanını eleştiriyor. Sen popüler olmak için yaranmak için Ömer Selim Alan ismini ağzına alma. Benim halkımda hizmet niyeti olmayanı da bilir . 

HABER GÖKSEL ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi