Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,  Memur Sen'i ziyaret etti.

Ziyarette Memur Sen'e bağlı sendikalar başkan ve yöneticileri hazır bulundu

AŞKAR: YATIRIMLARIN BİR AN ÖNCE TAMAMLANMASINI İSTİYORUZ

Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Milletvekili Türkmen'e teşekkür etti. Aşkar konuşmasında Zonguldak son günlerde artan yatırımlar için mutlu olduklarını ancak geç kalındığını ifade ederek "Sahil projesi ve Zonguldak Filyos yolunda çok geç kalındı dileğimiz bir an önce bu projelerin yatırımların tamamlanmasıdır" ifadesini kullandı.
ALAN: CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARETİNE HAZIRLANIYORUZ
Başkan Alan ” Burada olmaktan son derece mutluyuz, Kamuran hocamız gördüğü her eksiği söylüyor. Bu huyunu çok seviyoruz. Sahil ile ilgili eleştirilerinde haklı buluyoruz. Sahil projesi en kısa zamanda açılacak, yüklenici firma ile sıkıntılar yaşandığı için aksama oldu. Lavuar Alanı Zonguldak’ın kanayan yarası senelerdir, sürüyor ama en kısa sürede buna da çözüm bulacağız. Malum 22 aya yakındır salgınla mücadele ediyoruz. Allah inşallah en kısa sürede bizi bundan kurtarır. Ona rağmen yıllardır hasret kaldığı yatırımlara kavuşuyor, inşallah 22 Ocak'ta Cumhurbaşkanımız tekrar Zonguldak'ımıza geliyor onun hazırlıklarını yapıyoruz. Tekrar İdareciler ve gazeteciler gününüzü kutluyorum.” İfade etti.

TÜRKMEN: ZONGULDAK'TA BÜYÜK YATIRIMLAR GERÇEKLEŞİYOR..

Ardından Zonguldak AK Parti Milletvekili Polat Türkmen” Değerli başkanımın söylediği şeyler önemli şeyler çağ nasıl atlanır bu dönemde daha belirgin hale gelmiştir. Dünya gıpta ile bunu görmüştür. Bu süre zarfında Cenab-ı hakkın ülkemize verdiği doğal afetleri gördük bugünümüze şükürler olsun dememiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın ne gecesi ne gündüzü var sizlerde görüyorsunuz. Eksiklerimiz tabi ki var ama yerel idareler işi AK Partinin işidir. Zonguldak’ta ki gelişimi görüyorsunuz belediye başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ücretli öğretmen maaşlarında evet sıkıntılar var yapılan zamlar da sıkıntılar var ama ekonomi biraz daha düzeldiği zaman devletimizin ne imkanı varsa bunu sarfetmekte hiç çekinmez.
 Zonguldak adına çok büyük yatırımlar oluyor, yaptıklarımızın sadece 8 kat trilyonu karayoluna yaptık. Filyos projesi ülkemize ve yöremize gelmesinin bu bölgemize canlılık verecek. Milli Eğitim Bakanımızda gelecek ve bu konuda ki eksiklerimizi tamamlayıp inşallah eğitim alanında ki açıkları da kapatacağız. Tekrar idareciler ve gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi