Zonguldak Otomobilciler ve Şeförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Zonguldak’ta günlük yayın yapan bir yerel gazetenin kendisini hırsızlıkla suçlamasıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Zonguldak Otomobilciler ve Şeförler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, haber yapan gazeteyle ilgili adli süreç başlatacağını söyleyerek, iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. 

Başkan Bahar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ben şoförler ve esnaf odasında 5’inci dönendir esnafınımızın bize vermiş olduğu görevi infa etmeye burayada her zaman emanet koltuk olmaya görüp görev yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar burada benim hiç bir zaman yolsuzluğa usülsüzlüğe herhangi bir dedikoduya şahibi vermeden buraya geldik. Önce benim burada görev yaptığım süre içerisinde kendime olan saygınlığım ve temsil ettiğim kitleye olan saygınlığımdan dolayı sokaksa yürüdüğüme bile dikkat eden kişiyim. Burada bizi söz konusu haber yapan Pusula Gazetesinin nediyor, ‘Yediminde Yolsuzluk, Şok oldular’yani beni kamuoyunun gözünde sayın valimin, sayın emniyet müdürünün, sayın alay komutanımın bürokrasinin ve esnafının gözü önünde hem küçük düşürecek hemde yolsuzluk ve arsızlıkla itap edilen bir yazı.Bunun kabul edilebilirliği ne tarafta var. Bu yazının yazılmasında ki sebebi de bekliyorum. Ben bu odayı aldığımda 5 trilyonluk borçla beraber sayın genel sekreterim ve yönetimim burada daha ben buranın bir kuruşa ek sürmüş bir insan değilim. Sürdüysem elim kurulasın namussuz ve şerefsizim. Bir sürü insanları yazdığı gibi alttan üstten görevi nasıldır ne değildir bilmediğim buna da bu kadar nasıl müsade edilen bir gazetenin sahibi Ali Rıza efendi. Bu haberi yapan gazeteyle ilgili adli süreç başlatacağım”dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi