Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Acılık’da yapımı devam edem iş merkezi inşaatı, Sahil Projesi ve Lavuar Alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Acıklık’da devam eden iş merkezi inşaatının sona gelindiğini ve önümüzde ki ay açılışını yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Alan ayrıca sahil projesinin 2, 3 ay içerisinde geçici kabulünün yapmak istediklerini ve Lavuar Alanın da onay alındığı ve önümüzde ki günlerde çalışmaların başlayacağını ifade etti.

Başkan Alan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Süreçle ilgili detaylı şekilde bilgilendirme yapacağım. TOKİ geçeci kabul yapacak. Malum TOKİ’nin bir projesi var. Bakanlığımızın projesi. İnşallah en kısa zamanda açılışını beraber yaparız. Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u davet ederiz. Çok büyük emeği ve katkısı var. Sadece sahil projesi değil Lavuar alanına da start veriliyor onayı geldi. Emlak Konut projesi kapsamında iş merkezi ve mesken projesi inşallah önümüz de ki ay onunla açılışını yapacağız. Biz biran önce sahil projesinin geçici kabulünün yapılmasını orada çay kahve içmek istiyoruz. Sayın Valimiz ve Milletvekillerimizle test sürüşü yaptık. Vatandaşlarımızın da buraları özlediğini merak ettiğini biliyoruz. Orada malum bir yapı var orası kapalı. Orada da bir dükkan yapılıyor. Orada da seyir terası gibi olacak bir yer yapılıyor. Halkımıza açık olacak. Orayı da 2 3 ay içerisinde bitirilip geçici kabulün yapılıp halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz biten kısmını”diye konuştu.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi