Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ankara dönüşünde çarpıcı açıklamalarda bulundu,eleştirilere yanıt verdi.


"CUMHURBAŞKANIMIZ 8 MAYIS'TA ZONGULDAK'TA"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mayıs'ta Zonguldak'a geleceğini açıklayan Alan,"Grup toplantımıza iştirak ettik ardından genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldık.Cumhurbaşkanımızla ayaküstü sohbet etme imkanımız oldu. 8 Mayıs günü Kadir Gecesi Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacak"dedi.

"HEYELANZEDELERİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ"

Selim Alan, terminalin üstündeki evlerin heyelan riskine karşı boşaltıldığını belirterek,"AFAD ile koordineli şekilde çalışma yapılıyor.Evi boşaltılan vatandaşları mağdur etmeyeceğiz"dedi.

ALAN'DAN SÖZEN'İN ELEŞTİRİSİNE "O KİM" YANITI

ZBEÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mustafa Sözen'in sosyal medya hesabından otopark ve lavuar alanı ile ilgili eleştirisinin sorulması üzerine" O kim" diyerek cevaplayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Yazılı olarak talebini iletebilir. Bu eleştiriyi ciddiye almıyorun. Bireysel yapılan yorumlarda tek tek cevap verme gibi bir lüksümüz yok. Bu iş buraya geldikten sonra konuşmak sadece gevezelik olur.Şimdi proje artık son aşamaya gelmiş konuşmanın Zonguldak'a faydası olmaz. Biz artık önümüze bakıyoruz"dedi.

"CAMİ ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ DA DEVAM EDİYOR"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Uzun Mehmet Cami ile birlikte diğer projelerin ve yatırımların devam ettiğini belirterek,"Cumhurbaşkanımız gelecek ve temel attıracağız, açılışlar yapacağız. Cami çok önemli ama bunun yanında Zonguldak'ta yatırımlar devam ediyor."dedi.

"MERKEZ ÇARŞISI İÇİN RAPOR BEKLİYORUZ"

Merkez çarşısının son durumu hakkında açıklama yapan Başkan Ömer Selim Alan,"İnşallah Pazartesiye kadar rapor elimizde olacak. Rapora göre hareket edeceğiz" dedi.
(HABER:ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi