İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, Haziran 2021 tarihinden itibaren  her an yapılabilecek bir seçime hazır olduklarını söyledi.

İyi Parti Seçim İşleri Başkanı Tolga Akalın, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve GiK üyesi Dursun Çolak'tan oluşan Genel Merkez heyetinin Zonguldak ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Yavuz Erkmen,şunları kaydetti:

"İyi Parti kurucularından ve su anda Seçim İşleri Başkanımız olan Sn Tolga Akalın,yine kurucularından Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve GiK üyesi Dursun Çolak'tan oluşan Genel Merkez heyetimiz İlimizi ziyaret etmişlerdir. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu,İlçe Başkanları ve il ilce yetkili görevli arkadaslarımızın katılımı ile seçim hazırlıklarının gündem konusu olduğu bir toplantı gerçekleştirilmiş, bu amaçla hazırlıklar gözden geçirilmiş ve önümüzdeki süreçte yapılacakların planlaması yapılmıştır. Toplantı da bir konuşma yapan Akalın Haziran 2021 tarihinden itibaren  her an yapılabilecek bir seçime hazır olduğumuzu, bu yöndeki çalışmalara  tüm ülke sathında devam edileceğini söyledi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi