Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar,  “Büyük Birlik Parti Zonguldak İl Başkanlığı olarak uzun süredir kurumlarımızı ziyaret etmekteyiz, birbirinden değerli kurum müdürlerinizi ziyaret ederek hem fikir alışverişinde bulunmak hem de Büyük Birlik Partisi adına neler yapabiliriz diye istişareler halindeyiz ve bugün de Zonguldak'ın yetiştirmiş olduğu değerli müdürlerinden ve bürokratlarındandır. Çok kıymetli dostumuz Hakan Yüksel Bey'i ziyaret ettik. Biz de Sayın müdürümüzü bugün arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek hem fikir alışverişinde bulunalım hem de Büyük Birlik Partisi olarak neler yapabiliriz diye dostane bir ziyarette bulunduk. İnşallah Zonguldak'ta böyle değerli müdürlerimizin artmasını temenni ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'de, “Büyük Birlik Partisi Sayın İl Başkanı Serdar Acar ve yönetim kurulunun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabii ki Sayın Acar'ı sadece siyasi olarak değil, ki Serdar Acar aynı zamanda Kardemir Karabükspor ve Çatalağzı Demirspor kulüplerinde yöneticilik görevini de birlikte yürütüyor. Spor camiasının içinden biri olarak Sayın Serdar Acar ile spor konularında sık sık görüşmelerimiz de olmuştur. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi