Belediye İş Sendikası'nda bayramlaşma

Bayramlaşma programında konuşan Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş, "Belediye İş sendikasının bayrağını yere düşürmeden her zaman dik tutarak mücadelemize devam edeceğiz. Mücadelemiz Emek mücadelesi, mücadelemiz işçinin kazanımlarının yükseltilmesi mücadelesi, Birlik mücadelesi, dayanışma mücadelesi ve bu mücadelemiz devam edecektir"dedi.


Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesinde bayramlaşma programı düzenlendi.
Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş bayramlaşmaya gelen sendika üyelerinin bayramlarını kutladı.

Belediye İş Sendikası Başkanı Osman Karataş önemli açıklamalarda bulundu.
Genel Maden İş'ten sonra Zonguldak'ta en büyük ikinci Sendikası olduklarını ifade eden Belediye İş Sendikası Başkanı Osman Karataş, "Bu sendika Zonguldak'ta Belediye İş Sendikası genel maden işten sonra en büyük sendika olarak varlığını sürdürmeye devam edecektir. Eski yeni üye diye bir şey yok, tüm üyeler bu çatı altında her zaman sendikamızın gelişimine katkı sunmaya gayret eden arkadaşlarızdır. İnşallah Belediye İş sendikasının bayrağını yere düşürmeden her zaman dik tutarak mücadelemize devam edeceğiz. Mücadelemiz Emek mücadelesi, mücadelemiz işçinin kazanımlarının yükseltilmesi mücadelesi, Birlik mücadelesi, dayanışma mücadelesi ve bu mücadelemiz devam edecektir. inşallah bundan sonra hep birlikte bu bayramları mücadeleyi hep birlikte devam ettireceğiz. Tüm üyelerimizin bayramını kutluyoruz ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi