Ben Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Satılmış Öztürk, kuruluşlarının 28. yıldönümününü kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Bem-Bir-Sen olarak 28 yıllık geçmişi ile toplumsal barış, birlik ve beraberlik gerektiren bütün konularda sivil toplum kuruluşu olmanın gerekliliğini taşımakta olduğunu ifade eden Satılmış Öztürk şunları söyledi:

"Öncelikle Her hal ve şartta olduğu gibi yaşadığımız küresel salgın döneminde de gece gündüz büyük bir özveri ve gayretle toplumun haber alma hakkını temin eden muhabirinden kameramanına, fotomuhabirinden spikerine, tüm basın emekçilerinin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.
Bem-Bir-Sen bugüne kadar sürdürdüğü mücadele ile ülkemize ve milli değerlerine sahip çıkmaktadır.15 Temmuz’da sergilediğimiz milli duruşla önemli bir demokrasi sınavını başarıyla vermiştir. Bem-Bir-Sen 28 yıllık geçmişi ile toplumsal barış, birlik ve beraberlik gerektiren bütün konularda sivil toplum kuruluşu olmanın gerekliliğini taşımaktadır.
Biz;”Şiddet ve şiddet içerikli eylemleri reddeden, evrensel düşünen ve bu kurallar çerçevesinde sendikacılık yapan, bireysel taleplerin toplumsal talebe dönüştüğü, sosyal sorumluluğun bilincinde, kurumsal yapısını tamamlamış ‘Yerli ve Milli’ bir sivil toplum kuruluşuyuz.Bugün 60 bine ulaşan üye sayısıyla memur sendikacılığının ilkelerini gerçekleştiren bir sendikayız.
Hizmet sendikacılığı yaklaşımından taviz vermeyen Bem-Bir-Sen 28.yılında 16’ıncı defa Yerel Yönetim Hizmet Kolunun Genel Yetkili sendikası olmuştur.Yerel Yönetim çalışanlarının haklarını savunan, hukukunu koruyan, yerel yönetimlerde politikalarının belirlenmesinde aktif rol oynayan, her türlü zulüm, haksızlık, baskı ve zorbalığa karşı mücadele eden, mazlumdan ve adaletten yana tavır koyan, ilkeli duruş kararlı yürüyüşümüzle, Üyelerimizden aldığımız destek, hem gücümüzün hem de sorumluluğumuzun büyüklüğünün göstergesi oldu.Emeğin ve Ekmeğin onurlu mücadelesinde katkısı olan yönetim kurulu Üyelerimize, Temsilcilerimize ve Tüm Üyelerimize teşekkür ederiz. Bu vesile ile Merhum Genel Sekreterimiz İbrahim Keresteci’yi rahmetle ve minnetle anıyoruz.Büyük Bem-Bir-Sen Ailesinin 28. Kuruluş yıldönümü kutlu ve mübarek olsun"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi