CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çaycuma'da toplu açılış törenine katıldı.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde toplu açılış törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Çaycuma ilçesinde 32 projenin ve yeni belediye hiznet binasının toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları Zonguldak ve çeşitli illerden gelen milletvekilleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.Şiddetli yağmur altında gerçekleşen açılış törenine Çaycuma halkı yoğun ilgi gösterdi.


Törende ilk olarak Çaycuma belediye başkanı Bülent Kantarcı konuşma yaparak Çaycuma'ya Yapılan hizmetleri anlattı.
Kantarcı Ayrıca Çaycuma Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kardeş belediye olarak ilan edildiğini de ifade etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu'da konuşmasında "Çaycuma nasıl yönetiliyorsa Türkiye'yi de öyle barış ve huzur içinde  yöneteceğim. İktidarımızda halkımızla helalleşeceğiz ancak beşli çeteden hesap soracağız" ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından, ilçe hizmet binasının mimarı Mustafa Girgin'e Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından plaket takdim edildi. Ayrıca Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da Kemal Kılıçdaroğlu'na Çaycumakart ve Hz Muhammed'in fiziki halinin tasvir edildiği Hilye-i Şerifi  tablosu hediye etti. Ayrıca genel maden işleri Sendikası Hakan Yeşil'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na madenci heykeli takdim etti.
Konuşmaların ardından toplu açılış töreni gerçekleştirildi.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu daha sonra Devrek'e bareket etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi