Zonguldaklılar corona virüsünün Amerika'nın bir komplosu olduğuna inandıklarını ifade etti.

Vatandaşlar, Zonguldak'ta corona olmaz. Biz ne virüsler gördük korono bizi  etkilemez" dedi.

Kanal Z sokağın sesini dinlemeye ve vatandaşların  düşüncelerini dile getirmeye devam ediyor.Kanal Z  Zonguldak'ta vatandaşlara corona virüsünü sordu.
Bilindiği üzere Ereğli limanından giriş yapan İranlı tır sürücüleri tedbir amaçlı gözlem altına alınarak Zonguldak Atatürk Devlet hastanesi ek binası tutuluyor.Zonguldaklılar oldukça tedirgin olmuştu.Vali Erdoğan Bektaş açıklama yaparak gözlem altında tutulan iranlılarda corona virüsü bulgusuna rastlanılmadığını alınan numunelerin Ankara'ya gönderildiğini ifade etmişti.
Kanal Z ekibi vatandaşlara corona virüsü hakkında neler bildiklerini sordu. Vatandaşların büyük bir çoğunluğu  Amerika'nın bir komplosu olduğuna inandıklarını ifade etti.
Genel olarak kişisel bakımlarına dikkat ettiklerini temizliğe ve hijyene önem verdiklerini ifade eden vatandaşlar, yetkililer corana virüsünü saklıyor mu sorusuna ise buna inanmadıklarını devletin yetkililerine asla böyle birşey yapacaklarına inanmadıklarını, Zonguldak'ta corona virüs vakası olacağına ihtimal vermediklerini ifade etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi