Almanya Çaycumalılar Derneği & Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından Almanya ile Ekonomik iş birliklerimizi geliştirip, Yerli ve Yabancı Girişimcilerin Bölgemize gelerek İlimizde yatırım yapmasını sağlamak amacıyla düzenlenen 8-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen “Almanya Ticari Buluşma Programı” etkinliğinin 4. gününde Essen Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Kufen ziyaret edildi.

Ziyarete; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Almanya Çaycumalılar Dernek Başkanı Tuncay Karalıoğlu, Onursal Başkanı Şenol Alagöz, İş İnsanları İlhan Bükrücü ve Sebahattin Taş, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası İhraacatçı Üyesi Turgay Yılmaz, ZONSİAD Başkan Yardımcısı Erol Nalbant, Komisyon Başkanı Osman Uğurlu, ZONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Karakök, ZONSİAD Üyesi Cemal Nalbant katılım sağladı.

Essen Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Kufen Almanya ve Zonguldak’ta fuar yapma sözü verdi. Ziyarette Zonguldak’ın gelişimi ve iki kardeş şehir olma yolunda önemli konulara değinildi. Ayrıca 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Sayın Kufen’i ve Essen heyetinin Zonguldak’a gerçekleştireceği ziyaretin planlaması yapıldı.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi