AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Zonguldak Valiliği Sosyal Dayanışma Merkezine (SODAM ) ziyaret gerçekleştirildi. 
Zonguldak Valiliğimiz tarafından yürütülen proje kapsamında eğitim gören kursiyerler ile sohbet eden Ayçiçek yaptığı değerlendirmede " Valiliğimiz tarafından yürütülen Proje Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği ile gerçekleşmektedir. 
Sosyal Dayanışma Merkezi'nde roman vatandaşlara yönelik 4-6 yaş Kur'an kursu, mutfak atölyesi, el sanatları atölyesi ve eğitim atölyelerinde bayanlarımıza kurslar verilmektedir. Onlar ile sohbet etme şansımız oldu el emekleri ile öğrenmiş oldukları bilgileri birleştirerek güzel şeyler ortaya çıkarmışlar, hepsini tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız her zaman bayanların sosyal hayat içinde kendi ayakları üstünde dururken aile bütçelerine de katkı sağlamaları için her zaman yapılan projelere katkı vermektedir. AK Parti hükümetlerimizde her zaman bu konuda önemli işlere imza atmaktadır. Burada sağlanan imkan da hepsi için önemlidir. Tekrar bayan kursiyerlerimize başarılar diliyorum. " dedi(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi