AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı tarafından Engelliler Haftası kapsamında kızlar plajına inen merdivenler boyandı.

Boyama etkinliği katılan engelli öğrenciler çok mutlu olduklarını ifade ettiler.Engelli öğrenciler boyama etkinliğine destek verdiler.

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkan Züleyha Arıman Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki çevre düzemleme çalışmalarına hem katkı vermek hem de engelliler haftasını kutlamak amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştiğini ifade ederek şunları söyledi:
"10-16 Mayıs Rngelliler Haftası nedeniyle biz de AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Birim başkanlığı olarak belediyemizin Cumartesi günü hizmete açacağı Engelsiz Yaşam Merkezinin çevre düzenlemesi yapılıyordu ve biz de katkımız olsun diye Engelli arkadaşlarımız ile birlikte burada plaja  inen merdivenli hem bir etkinlik olsun hem de temizlik olsun güzel görünsün diye boyama etkinliği yapıyoruz. Sağ olsun engelli arkadaşlarımızın çok hoşuna gitti. Bizler de kendi Cemre lerimiz ile birlikte biliyorsunuz bizim birimlerimizin Cemre Şehircilik hareketi, çevre hareketi, öğrencilerimiz diyelim, gençlerimiz diyelim gençlikle rlikte  bir grubumuz var. Cemre grubumuz vvar ve onlarla birlikte engelli arkadaşlarımızla birlikte hem bu engelliler haftası hem de çevre hareketi olarak bu etkinliği yapıyoruz ve çok da güzel oluyor. İnşallah. Şansımıza hava da güzel .Cumartesi günü de açılışımızıa herkesi bekliyoruz. Sayın belediye başkanımız milletvekillerimizle birlikte engelsiz yaşam merkezinin açılışı yapılacak. Tekrar engelliler haftasını kutluyorum" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi