Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ile birlikte bir engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye, engelli iki kardeşe de çok istediği gitarları armağan etti.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin ile birlikte engelli vatandaşları sevindirdi. Her iki başkan belediye hizmet binasında, engelli vatandaş Betül Kalaycıoğlu’na tekerlekli sandalyesini teslim ederken, Maske Orkestra tarafından temin edilen iki gitar da, engelli iki kardeşe takdim edildi. Hayallerinin gerçekleştiğini söyleyen çocuklar büyük sevinç yaşarken, Şirin ve Kantarcı çocuklara bayram sevinci yaşatan Maske Orkestra ile kurucusu Şenan Kerçin’e teşekkür etti.

ŞENAN KARDEŞİM BİR ALTIN YÜREK OLARAK DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ KENTLE HEP DAYANIŞMA İÇİNDE

Duygularını paylaşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Gitar kursu alan engelli iki kardeşin annesinden gitar istediğini öğrenen arkadaşlarımız Maske Orkestra kurucusu Şenan Kerçin’le temasa geçerek yardım istediler. Teklifsiz olarak talebi kabul eden Şenan kardeşim hemen gitarları gönderdi. Biz de bir bayram hediyesi olarak çocuklarımıza takdim ettik. Onların sevincini görmek bizi çok mutlu etti.  Bir altın yürek olarak her zaman doğup büyüdüğü kentle dayanışma içinde olan Şenan kardeşimle Maske Orkestra’ya çok teşekkür ediyorum. Kendilerine gönül dolusu sevgilerimi iletiyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi