Ereğli ilçesinde kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş’nin (ERDEMİR) işçi alımı duyurusu sonrası binlerce genç fabrikaya akın etti. ERDEMİR'den işe alımlar ile ilgili basın açıklaması yayınlandı.

Açıklama şu şekilde :

''İşe alımlarını, stratejileri ve hedefleri doğrultusunda belirlediği ihtiyaçlara uygun olarak gerçekleştiren Erdemir hali hazırda çeşitli işletme ünitelerinde saat ücretli statüde görev yapmak üzere işe alım prosedürlerini yürütmektedir.

Erdemir; bölgemizdeki meslek liselerinin metalürji, makine, metal, elektrik/elektronik ve endüstriyel otomasyon, meslek yüksek okullarının metalürji/döküm, metal, makine, elektrik/elektronik, kontrol ve otomasyon bölümlerinden mezun, 18-25 yaşları arasında, tercihen askerliğini yapmış, uygulanacak sınavlarda ve değerlendirmelerde başarı sağlayan adaylar arasından ihtiyacı çerçevesinde işe alım gerçekleştirecektir.  Başvurular Erdemir Ana Kapı’dan form doldurulmak suretiyle alınmakta olup, başvuru esnasında pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, maske ve mesafe konusunda gerekli tüm önlemlerin alınmasına dikkat edilmektedir.  Başvurular 16 Nisan 2021 tarihine kadar alınmaya devam edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla''

Editör: Haber Merkezi