Sakatlar Derneği'ni ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen , "Tabii engelli arkadaşlarımızın bugüne kadar bir takım sorunları halledilmiş olabilir ama daha çözülmesi gereken pek çok da konu var"dedi.

16 Mayıs engelliler Haftası kapsamında iyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve yönetim kurulu üyeleri Sakatlar Derneği şubesi başkanı Hüseyin Şirin'i ziyaret etti.

Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, engellilerin her daim yanlarında olduklarını onlara sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Bilindiği üzere bu hafta Engelliler Haftası. Bu haftaların özelliği toplumun dikkatini o konu üzerinde çekmek bu konuyu gündeme taşımak yapılanları yapılamayanları bir muhasebe haline getirerek topluma mesaj vermektir .Engelli arkadaşlarımızın bugüne kadar bir takım sorunları halledilmiş olabilir ama daha halledilmesi gereken pek çok da konu var. Ama hepsinden öncesi biz toplum olarak kafamızdaki bu engelli kavramını değiştirip, herkesin hangi fiziki koşullar da olursa olsun insan olduğunu unutmadan onların en iyi şekilde yaşamlarını sağlamamız gerekiyor.Yeter ki gönülde engel olmasın. Bizim için önemli olan sevgidir. Engelli arkadaşımızın karşılaştığı zorlukların çözümlenmesi gerekiyor." dedi.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi