Yeniden Refah Partisi Kilimli'de atağa geçti.Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl teşkilatı çalışmalarını büyük bir hızla  sürdürüyor.Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe başkanlığına Soner Ülgü atanırken Kilimli ilçe başkanlığı yönetim kurulu oluşturuldu.

''FATİH ERBAKAN RAMAZAN AYINDAN SONRA İL KONGRESİNE KATILMAK ÜZERE ZONGULDAK GELECEK''
Yeniden Refah Partisi İl teşkilat Başkanı Kenan Zeren Kilimli teşkilatını ziyaret etti.Yeniden Refah Partisi İl teşkilat Başkanı Kenan Zeren yaptığı açıklamada Zonguldak'ta ve Türkiye çapında teşkilatlanmayı büyük oranda tamamladıklarını ifade ederek şunları söyledi:"Yeniden Refah partimiz ilk önce ilçemize ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlı olsun . 23 Kasım 2018 yılında partimiz, merhum Erbakan hocamızın oğlu Fatih Erbakan tarafından kuruldu ve Kilimli yönetimine de Soner Ülgü görevlendirildi.Zonguldak'ta teşkilatlanma hemen hemen tüm ilçelerde tamamlandı.Şimdi önümüzde ikinci kurucu üyelerden sonra kongreler safhası var.Ramazan ayı içerisinde de Allah nasip ederse tüm ilçelerimizde yeni kararlar alınıp kongremiz olacak.Ramazan bayramı'ndan hemen sonra  Zonguldak'ta Sayın Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın  katılımıyla çok güzel bir kongre yapacağız.2023 yılına milletimizin toplumumuzun taleplerini karşılayacak şekilde güzel çalışmalarımız olacak.İlçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve Tüm Müslüman alemine  hayırlı olur. Kilimli'de Soner Ülgü kardeşimiz çok güzel bir ekip oluşturduk kendisinden Allah razı olsun.Kendisi gibi genç ve dinamik bir ekip kurdu. Kilimli'de Yarın seçim olsa emin ol biz Kilimli'de tüm dengeleri değiştirecek bir düzeye geldik.Allah nasip ederse 2023 yılına çok zaman var, ve şuandaki oluşum Maya tuttu gibi gözüküyor. Çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum. Aramızda her gün yeni kardeşlerimiz katılıyor. Ben burada heyecanı gördüm."dedi.

''MİLLETİMİZE HİZMETKAR OLMAYA GELDİM''
Yeniden Refah Partisi Kilimli İlçe başkanı Soner Ülgü'de yaptığı açıklamada, "Mart ayının 14'ün de 9 kişilik il yönetimimizi kurduk. Kurucular olarak ve ilk kongremizi yapacağız .Yeni 8 hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız.Biz buraya ilçe başkanı olarak değil halkımıza milletimize hizmetkar olmaya geldik.Genç ve dinamik bir ekibimiz var ve en iyi şekilde en güzel şekilde Kilimli güzel yerleri getireceğiz''dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi