Tuhafiyecilerr Odası:dan Terziler ve Kunduracı Odası'na "Bize katılın" çağırsı Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ferdi kibar mazbatasını aldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Tuhafiyeciler Esnaf Odası kongresinde yeni göreve seçilen oda başkanı Ferdi Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.
Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ferdi kibar, "Ekibimizle beraber bu işi yürütmeye Baş Koyduk hayırlı olsun. hedefimiz en iyi şekilde esnaf arkadaşlarımıza yardımcı olmak elimizden geldiğince odamızın varlığını belli etmek her şekilde inşallah bu yolda ilerleyeceğiz."dedi.


Terziler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Murat Bahadır'ın 14 ay önce vefat etmesinden sonra o da yönetim kurulundan Başkan Vekili olatak göreve seçilen ve  kongreye kadar görevi yürüten Mehmet Boran tarafından tuhafiyeciler esnaf odasına terziler ve Kunduracılar esnaf odasına katılması çağrısında bulunmuştu.. Ancak kongrede ise Terziler ve Kunduracı Esnaf Odası Başkanlığıma Çetin Yıldız seçilmişti.

Bu çağrının hatırlatılması üzerine açıklama yapan Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ferdi Kibar, " Mevcut sayı bizde daha çok olduğu için muhtemelen Terziler Odası bize katılır diye düşünüyoruz. Biz de 251 üye görünüyor onlar da 110 diye biliyorum. Muhtemelen büyük olan yere küçüğü alırız diye düşünüyorum. Birlik başkanı uygun görürse neden olmasın" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi