Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Basketbol İl temsilciliği tarafından anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Zonguldak’ta uzun yıllar eğitim, spor ve kültürel anlamda büyük hizmetleri geçen 2017 yılında hayatını kaybeden Eğitimci Can Polat Pamay anısına düzenlenen Basketbol turnuvası start aldı.
Fener Anadolu, Atatürk Anadolu, Mehmet Çelikel Lisesi ve TED Koleji takımlarının katıldığı turnuvada müsabakalar sporcu fabrikası salonunda oynanıyor.
Büyük çekişmeye sahne olan turnuva hakkında bilgi veren Basketbol İl Temsilcisi Adnan Yakut, şunları söyledi” Buradan Can hocamızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Zonguldak’ta eğitim, spor ve kültürel anlamda çok büyük hizmetleri olmuştur.Her sene olduğu gibi bu senede anısına turnuva düzenledik. Ben katılan takımlara bir kez daha teşekkür ediyorum.Final maçları Pazartesi günü yapılacak.”
HABER: ERCAN AYGÜN
Gençler Can Hoca için oynadılar
Gençler Can Hoca için oynadılar

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
ANA HABER 21 MAYIS 2022
2
Şampiyona Coşkulu Karşılama
3
Üniversite öğrencileri Kdz. Ereğli Plajı'nı...
4
Valilikten 'Patpat' uyarısı
5
Mehmet Çelikel Lisesi İl birincisi oldu
6
Kozlu'da korkutan yangın
7
Adnan Tıska "eşit" mesafede…
8
Karadonspor Yaz Futbol Okulu açıldı
9
Protokol Harmankaya'da buluştu
10
Türk futboluna taze kan
SAYFALARTüm Sayfalar