*** Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, çalışma hayatına atılan gençlerle, hamen öğrenim gören gençlere ilişkin partisinin görüş ve düşüncelerini açıkladı.

Türkiye nüfusunun büyük çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu ifade eden Serdal Acar, " Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Birinci önceliğimiz gençlerimizin geleceğe hazırlanması, gerek çalışma hayatına atılan, gerek öğrenim çağında olan gençlerimizin sorunlarının tespiti ve bu sorunların çözümü yönünde çok ciddi çaba gösterilmelidir" dedi.

İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM MESLEKİ EĞİTİM

*** Büyük Birlik Partisi'nin mesleki ve teknik eğitime büyük önem verdiğini vurgulayan BBP İl Başkanı Serdal Acar, " İşsizliğin en önemli nedenlerinden biri mesleki ve teknik eğitimin yetersiz olmasıdır. Sanat altın bileziktir. Ülkemizde çeşitli iş kollarında kalifiye eleman eksikliği mevcuttur. Mesleki ve teknik eğitimin yaygınlaştırılması ile gençlerimizin en büyük sorunu olan işsizliğin büyük ölçüde azaltılması mümkündür. İlimizde Filyos Projesi tamamlandığında kalifiye eleman ihtiyacı çok büyük ölçüde artacaktır. Bu durumda mesleki ve teknik eğitim özendirilmesi ve yaygınlaştırılması büyük önem taşıyor.

Büyük Birlik Partisi olarak bu konuda gerek Hükümet, gerek Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde girişimlerimiz sürdürülecektir" şeklinde konuştu.

GENÇLERİN SORUNLARI VE BEKLENTİLERİNE İLİŞKİN RAPOR HAZIRLANACAK

*** BBP İl Başkanı Serdal Acar, İl Başkanlığı koordinesinde İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından oluşturulacak iki ayrı komisyon ile hem çalışan gençlerin, hem de üniversite gençliğinin sorunlarını ve beklentilerini içeren raporlar hazırlanıp, BBP Genel Merkezi'ne sunulacağını söyledi.

BBP İl Başkanı Serdal Acar, iş hayatına atılmış olan gençlerin işyerlerinde karşılaştıkları sıkıntılar, maaş ve özlük haklarına ilişkin değerlendirmeler ve varsa şikayet konularının rapor haline getirileceğini, aynı şekilde üniversite gençlerinin sorunları, çözüm önerileri ve beklentilerinin de rapor haline getirilip, BBP Genel Merkezi'ne sunulacağını kaydetti.

BBP'NİN YAPRAKLARI DÖKÜLMEZ

*** Yeni Adım'ın, BBP'de istifalar olup olmadığına ilişkin sorusunu yanıtlayan Serdal Acar " Bir gazetemizde (BBP'de yaprak dökümü) başlığı ile haber yayınlandı.

Eksik veya yanlış bilgilendirmeden kaynaklanmış olabilir.

BBP'de yaprak dökümü olmaz. BBP, kökleri, gövdesi, dalları ve yaprakları ile  çok sağlam bir çınar ağacıdır.

BBP, il, ilçe ve belde teşkilatları ile ilimizde her geçen gün büyük güç kazanmekta ve halkımızdan büyük teveccüh görmektedir.

Çatalağzı Belde Teşkilatımız………… günü açılıyor.

Zonguldak'ta belde teşkilatı olan kaç tane siyasi parti var?

Sözkonusu haberde adı geçen Nilgün Dizdar yaklaşık 3 ay önce görevden alınmıştır. Kilimli İlçe Başkanımız görevi devam ettiremeyeceğini beyan ettiğinden, etik olması düşüncesi ile kendi istifasını vermesi istenmiş ve istifasını vermiştir.

Partimize il genelinde halkımız tarafından her geçen büy büyük ilgi ve tevecüh gösterilmekte, üye sayımız sürekli artmakta, partimize olan ilgi ülke düzeyinde olduğu gibi, il genelinde de bariz şekilde görülmektedir" dedi.

HABER : Ersin ÇORBACI

Editör: Haber Merkezi