DEVA HEYETİNDEN ZGC'YE ZİYARET


DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Batı Karadeniz Koordinatörü Essum Arslan, 26'ncı Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Kurucular Kurulu Üyesi Tunahan Elmas bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Zonguldak'a geldi. Deva Partisi heyetinin kentteki ilk durağı ZGC oldu.Ziyarette İl Başkanı Fatih Keleş'te hazır bulundu.

DEVA PARTİSİ ÇÖZÜM BULMAK İÇİN KURULDU

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, "Esnaf ve pazar ziyaretleri yapıyoruz. Türkiye'de siyasetin alanının daraldığı bir dönemden geçiyoruz. İşsizlik çok büyük bir sıkıntı ve bunun getirdiği büyük problemler var. Bu anlamda DEVA Partisi siyaset alanını genişletmek ve çözüm bulmak için kurulmuş bir parti. 365 günlük eylem planlarımızı hazırladık." dedi.


HDP'NİN KAPATILMA DAVASINA İLGİNÇ YORUM!

DEVA Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, HDP'nin yeniden kapatılma davası açılması ile ilgili olarak, "Bu hukuksal bir süreçtir ama demokrasi siyasi partisi olmaz"şeklinde cevap vermesi dikkatlerden kaçmadı.

ERKEN SEÇİM YAPILMALI

Kavaf,ayrıca mevcut iktidarın sorunları çözemediğini ve ülkede erken seçimin olması gerektiğini ifade etti.

YEREL BASINA ÖNEM VERİYORUZ

Yerel basına da büyük bir önem verdiklerini ifade eden Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Parti politikası olarak yerel basına gerekli önemi vereceklerini ve sorunlarına çözüm bulma odaklı olduğuna dikkat çekti.

DOĞALGAZ REZERVİ BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN

Karadeniz'de bulunan en son 135 milyar metreküp doğalgaz rezervi ile ilgili olarak da konuşan Kavaf, "Bölgeye ve ülkemize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
(HABER ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi