Vatandaşlar sahil projesinin açılmasını bekleyemediler


15 Ekim' de açılması beklenen ve bu sürenin uzayabileceği yönündeki açıklamalara rağmen Zonguldak’a gelen gurbetçiler sahil projesini gezerek inceleme yaptılar.


Zonguldak sahil projesi görevlileri gurbetçileri inşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır uyarısı ile projenin dışına çıkarttılar.

Zonguldak‘ta yapımı devam eden ve 15 Ekim’de yapım süresinin sona ermesi beklenen Sahil projesini gurbetten gelen Zonguldaklılar gezerek inceleme yaptılar. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, En son Zonguldak ziyaretinde sahil projesinin Ağustos ayında tamamlanarak hizmete açılması talimatını vermişti. Bayramlaşma töreninde konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; sahil projesi ile ilgili “Sahil Projesi 1 Eylül’e yetişecek gibi durmuyor, sanırım biraz uzayacak. Firmanın 15 Ekim’e kadar vakti var. Gönül 1 Eylül’de açılmasını isterdi. Çalışmalar biraz daha uzayacak. Biz de keşke yarın açsak diyoruz ama keşke çalışmalar tamamlansa yaz bitmeden oranın tadını çıkartsak. Vatandaşlarımızla beraber sahilde rahat bir nefes alabilsek" diyerek sahil projesinin açılış tarihinin uzayabileceği sinyallerini vermişti. Vatandaşlar ise 2021 yaz mevsimi geçmeden sahil projesinin tamamlanmış yüzüyle görmek istediklerini ifade ederek çalışmaların hızlandırılmasını istediler.(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi