Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, düzenlediği programla 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nı Kutladı.

Şebnem Hanioğlu Kargı Konferans Salonunda 12 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen etkinliğe; Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin ile çok sayıda sağlık personeli katıldı.

Açılış konuşmasında Rektör, günün önemine vurgu yaparak hemşirelerin sağlık sektörünün ön safında mücadele ettiğini ve Covid-19 sürecinde büyük özveriyle, karşılık beklemeden çalıştıklarını belirtti.  Rektörlük ve yönetim olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarının altını çizen Özölçer, sağlık camiasının değerli hemşirelerine verdikleri emeklerden ve göstermiş oldukları fedakarlıklardan dolayı teşekkür ederek ‘Hemşirelik Haftalarını’ kutladı.

Etkinlikte protokol üyeleri tarafından 20 yıl ve üzeri süre hastanemize hemşire olarak hizmet veren sağlık personeline plaket takdim edildi.

Program sonrasında Hastanemizin Kemoterapi Bölümü’ne geçen Rektörümüz, patlama sonucu yaralanan Hemşire Gizem Elif Türk ile sohbet ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastaları odalarında ziyaret eden Rektörümüz tedavi süreçlerini sordu ve şifa dileklerini iletti. Hastalar da hemşirelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Hemşirelik Haftalarını tebrik etti.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi