Kongrede güven tazeleyen Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen, "Karaelmas Gazeteciler Derneğine yakışır bir kongre oldu. Birlik beraberlik halinde çok çekişmeli güzel bir seçim oldu arkadaşların teveccühüyle güven tazeledim"" Dedi.

Ders niteliğinde bir kongre olduğunu ifade eden Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen, " Yeni yönetimi oluşturduk. Çogunluk genç arkadaşlarınızdan oluştu. Ben onlara yine buradan ağabeylik yapmaya devam edeceğim. Bundan sonra her şey çok daha güzel olacak" Şeklinde konuştu.

Görev dağılımını Cuma günü gerçekleştirdikten sonra yeni yönetim olarak ziyaretlere başlayacaklarını ifade eden KGD Başkanı Mustafa Emen, yeni projeler hayata geçireceklerini ifade ederek şunları söyledi.

KAZANAN KGD OLDU..

"Kongremizi gerçekleştirdik. Mevcut Başkan olarak Ben ve yönetim kurulundan Ergin arkadaşımız aday oldu. Çok çekişmeli bir seçim oldu. Karaelmas Gazeteciler Derneğine yakışır bşr kongre oldu. Aslında hoşuma gitti Yani Derneğimizin duruşu anlamında, üye arkadaşlarımızın Ereğli'den olsun, Çaycuma''dan olsun gelmesi anlamında bizleri hoşnut etti. Birlik beraberlik halinde çok çekişmeli güzel bir seçim oldu ve güven tazeledim arkadaşların teveccühüyle. Bana oy versin vermesin hepsine teşekkür ediyorum.  Şimdi burada kazanan Karaelmas gazeteciler derneğimiz oldu. Bu şimdi bize bir ders niteliğinde bir seçim oldu. Derneğimiz kuruluşundan bu yana geçmişte çok güzel etkinliklere imza atmış bir dernektir, öncülük etmiş bir dernektir. Gazetecilik anlamında sadece üyelerin olduğu ve hizmet ettiği bir dernektir. Bu anlamda da sorumluluğumuz büyük. Yeni yönetimi oluşturduk. Çogunluk genç arkadaşlarınızdsn oluştu. Ben onlara yine buradan ağabeylik yapmaya devam edeceğim. Elimizden geldiği kadar derneğimizi ve tüm arkadaşlarımız hep birlikte Dernek olarak yaptığımız ve yapacak olduğumuz projeler var. Genç arkadaşlarımızın enerjisi ile bazı planlarımız var. 

HERŞEY GÜZEL OLACAK

İnşallah yönetimi toplayıp görev dağılımı yapacağız. Bayramdan önce, bayramlaşma da  sonra da, bayram sonrası da İnşallah bütün arkadaşlarımla birlikte beraber ne yapmamız gerektiği konusunda istişarelerde bulacağız. Onların görüşünü alacağız. Herşey güzel Olacak bundan emin olsunlar. Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak yine eskisi gibi etkinliklerle ses getireceğiz.

PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRECEGİZ

Ama öncelikle öncelikle yeni yönetim olarak Sayın valimiz başta olmak üzere ziyaretlerimize başlayacağız. Ve ziyaretlerden sonra artık etkinlikler kapsamında projelerimizi bir bir hayata geçirmeye çalışacağız ve herkesi hoşnut olacağı güzel bir çalışma ile Zonguldak'a hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah"
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi