Devrek Belediye meclisinde AK Parti grubundan hizmete onay

CHP'li Devrek ilçe belediye meclisinde İller Bankası'ndan 9 milyon liralık borçlanma maddesi AK Partili meclis üyeleri tarafından hizmete engel olunmaması adına destek verildi.

Zonguldak İl Grnel Mclisinde söz alarak konuşma yapan AK Parti Devrek il Genel Meclis üyeleri Serpil Özmen ve İsa Bükrü, Devrek Belediye meclisinde AK Partili Meclis üyelerini borçlanmaya hizmete engel olmamak adına onay verdiklerini ifade ettiler

Mecliste gündem dışı söz alan Devrek İl Genel Meclisi üyesi Serpil Özmen CHP'li Devrek Belediyesi'nin 9 milyon TL borçlandığını belirterek "Devrek Belediyesi İller Bankası'ndan 9 milyon lira borçlandı, olumlu yönde bir borçlanma bu. Hizmet noktasında hepimiz bir olduk ve belediye başkanı Çetin Bozkurt'a destek verdik" dedi. 

Devrek İl Genel Meclis Üyesi İsa Bükrü de "Devrek Belediyesi'nin İller Bankası'ndan 9 milyon TL borçlanmasına AK Partili meclis üyelerinin çoğunluğuna rağmen onaylandı. Bazı algılar yapılıyor, 'AK Parti bizim hizmetimizi engelliyor' diye. Ben partimin meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Hizmeti engellemediklerini bir kez daha gösterdikleri için" dedi.
CHP Devrek il genel meclis üyesi Mustafa Uzundal'da AK Parti grubuna desteğinden dolayı teşekkür etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi