''Çaycuma’ya büyük bir MÜJDE daha''

Çaycuma'da İstasyon Mahallesi'nde sürekli şikayet konusu olan içkili mekanlar, belediyenin yaptığı düzenleme ile yeni yerlerine taşınacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kronik sorunu çözümü için belediye tarafından yapılan düzenlemenin Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından onaylandığını ve halkı rahatsız eden içkili mekanların belediyece öngörülen yeni yerlerine taşınacağını söyledi.

Sorunun çüzümü için yardımcı olan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve Bakanlık yetkililerine teşekkür eden Bülent Kantarcı, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi :

" Çaycuma’ya büyük bir MÜJDE daha…Özellikle İstasyon Mahallesini rahatsız eden kronik bir sorunun çözümü için, yaklaşık üç yıl önce yaptığımız düzenleme, nihayet Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından bugün onaylandı. 

Sürekli şikayet konusu olan bu zor konu nihayet çözüme kavuşacak. 

Çaycuma’daki İÇKİLİ MEKANLAR Belediyemizce yapılan proje ile, bundan sonra kimseyi rahatsız etmeyecek bir ortamda faaliyet gösterecekler. 

Toplam 12 adet mekan, kendilerine tanınan sürenin sonunda yeni yerlerine taşınacak. 

Etrafında yerleşim yeri olmayan ve Giriş-Çıkış kontrolü sağlanacak bu site, ilçemize Turistik anlamda da değer katacaktır. Verilen Sürenin sonunda mevcut yerler kapatılacaktır!

Uzun süredir beklediğimiz proje onayı için, Sayın Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu başta olmak üzere, Bakanlık yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi