Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu Zonguldak Kanal Z'de yayınlanan Gönüllü Ajanda canlı yayınına katıldı.

"GEÇMİŞ DENEYİMLERİM BENİ PİŞİRDİ"

9 Haziran Perşembe akşamı canlı yayınlanan programda Gazeteci Doğan Gönüllü'nün sorularını yanıtlayan Karaoğlu, geçmiş dönemlerde Belediye Meclis Üyeliği, MÜSİAD Şube Başkanlığı, Kent Konseyi Başkanlığı ve farklı sektörlerde ticaret yaptığını hatırlatarak tün bunların kendisini adeta pişirdiğini söyledi. Uzun bir aradan sonra siyasete girmesini Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'na gönül yakınlığı ve ilçe teşkilatının kapatılmasına gönlünün razı olmamasına bağlayan Karaoğlu, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın da rolü olduğunu söyledi. Karaoğlu ayrıca, Uysal'da sitayişle bahsederek "kıymetini bilememişiz" diye konuştu.

GENEL BAŞKAN DESTİCİ İLÇE KONGRESİNE KATILACAK

Karaoğlu, MÜSİAD döneminde aldığı kişisel gelişim eğitimlerinin de etkisi ile uyumlu ve ileriye dönük bir kişiliğe sahip olduğunu ifade ederek bunu hayat felsefesi haline getirdiğini söyledi. Siyasetin küçük bir kesimi hariç, partilerin ve toplumun tüm kesimleri ile aynı uyum içerisinde çalışacağını belirten Karaoğlu, Ankara Genel Merkez ziyaretinden yeni döndüğünü hatırlatarak 19 Haziran'da yapılacak ilçe kongresine Genel Başkan Mustafa Destici'nin katılacağını açıkladı.

"KONGREMİZDEN SONRA EREĞLİ'DE BİR ŞEYLER DEĞİŞECEK"

Program izleyici soru ve dilekleri ile devam ederken Cumhur İttifakı içerisinde yer almaktan ve ilçe teşkilatları ile kurulan ilişkilerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Karaoğlu, bir çok sorunun çözülemediğini de vurguladı. Yapılacak kongrenin ardından diyalog yolu ile yerel siyasette yeni bir kapı aralayacağını iddia eden Karaoğlu, "bana ağabey derler kırmazlar, hepsine gittim, yine giderim. Kendimizi göstermememiz lazım, ben buraya oturmaya gelmedim. Bunlar insanlara dokunmakla olur." dedi.

"POLİTİKA VE SİYASET AYRI ŞEYLER!"

Karaoğlu, soru üzerine, siyaset ve politikanın ayrı ayrı değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek; politikanın bir refleks, siyasetin ise, içinde bulunulan durumun lehine çevirme sanatı olduğunu iddia etti ve "saat yönünde düşünmememiz" lazım diye konuştu. HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi