Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 17. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Site spor salonunda  yapılan kongreye tek liste ile giden Kemal Demir, güven tazeleyerek yeniden Başkanlığa seçildi.

Kongreye 331 delegeden 200’ü katıldı. Katılanların oylarını alan Kemal Demir, 3.kez Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Kulüpler genel kurula büyük ilgi gösterdi. Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube  Müdürü Serkan Keleş, TÜFAD Zonguldak Şube Ahmet Birdal, iş adamı Alaattin Kurnaz ve kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Kongrede divan başkanlığını Ahmet Naci Püren, üyelikleri Mustafa Aydın, Ayhan Yıldırım ve Sebahattin Yılmaz yaptı. Divan Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan kongrede gündem maddeleri üzerinden gidilerek faaliyet raporları  okundu ve oy birliği ile ibra edildi. Tüzük tadilatında  üye aidatlarının ayrık 1 TL’den 10 TL’ye çıkartılması oy birliği ile kabil edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından bir konuşma yapan  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube  Müdürü Serkan Keleş hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları söyledi”  Amatör Spor Kulüpleri’nin 17. Olağan gelen kurulu  hayırlı olsun. Göreve yeni seçilen Başkan Kemal Demir ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. El birliği ile çalışarak amatör kulüpleri daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelen desteği vereceğiz.”

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

ASKF Başkanı Kemal  Demir isi  katılan delegelere teşekkür ederek şöyle konutu”

Katılan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüpleri olarak büyük bir aile olduğunu bir kez daha gösterdik. İnşallah Amatör sporun daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. 17. Olağan Genel Kurulumuz hayırlı olsun."dedi

Konuşmaların ardından Amatör Spor Kulüplerine destek olanlara plaket taktim edildi.

Daha sonra  oylamaya geçildi. Tek liste ise seçime giden Kemal Demir, üçüncü kez Başkanlığa seçildi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

BAŞKAN:Kemal Demir

GENEL SEKRETER:  Metin Malkoç,

YÖNETİM KURULU ASİL:Levent İlik, Fikri Kayacan,Burhan Çengel, Bayram Çorak, Mehmet Arakdaş, Raci İpekdal, Recep Çivelek, Gültekin Özyurt, Taşkın Tandoğan, Ali Özçep, Sertaç Yılmaz, Mithat Oruç, Caner Sefercik, Serkan Göktaş, Ali Kemal Ofluoğlu, Murat  Yılmaz, Cengğiz Çelik

DENETLEME KURULU:  Özkan Miyanyedi, Ahmet Yener, Uğur Kocaman

DİSİPLİN KURULU:  Yıldırım Demir, Mustafa Verimbaş, Reşat Pala

ONUR KURULU: Tahir Buyurucu, Recep Erdoğan, Alaattin Kurnaz,

Göreve yeni seçilen ASKF yönetim kuruculunun bu hafta içinde toplantı gerçekleştirerek görev dağılımı yapacağı belirtildi.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi