Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Sahil yolu çalışmalarını inceledi, önemli açıklamalarda bulundu.
Kaymakamlık binası önüne denk gelen ilçe girişindeki asfaltlama çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarını inceleyen Kaymakam Necdet Özdemir yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Özdemir. "Kilimli ilçemiz için önemli günlerden birini yaşıyoruz. İnşallah Bugün itibarıyla yolun bir kısmı bitmiş ve kaymakamlığın önüne çıkacak şekilde ilçe merkezini giriş yapmış olunacak. Bu ilçemiz için hakikaten büyük bir olay çok büyük bir yatırım ve İnşallah sonuna doğru geliyoruz"dedi.

Kaymakam Özdemir, "Cumhurbaşkanı yolun açılışına  gelecek mi sorusuna. "Yolun açılışına Sayın Cumhurbaşkanımız gelir diye ümit ediyoruz"dedi
2. Etap hakkında da bilgi veren veren Kaymakam Özdemir, "İkinci. Etap çalışması da şu anda devam ediyor ve çalışmalara hız verilmiş durumda"dedi.

Kaymakamlık binası teslim alındı

Yeni kaymakamlık binası teslim alındığını ifade eden Kaymakam Özdemir, "Kaymakamlık binası da bitti aslında ve kabulde gerçekleştirildi. Yeni kaymakamlık binasına taşımamız için ufak tefek eksiklerimiz var onları tamamladıktan sonra önümüzdeki 910 gün içerisinde inşallah yeni kaymakamlık binasına taşımayı planlıyoruz"dedi.


Kaymakamlık konutu yapılacak

Kaymakamlık konutu yapılacağını da ifade eden Kaymakam Necdet Özdemir, "Kaymakamlık konutu ile ilgili yeni bir mimari projeyi başlıyoruz. Belediye sştesinde özel idareye ait bir ile hazineye ait orada bir kaymakamlık binası yapmayı planlıyoruz"dedi 
(Haber-Ercan Demir)


.

Editör: Haber Merkezi