Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Tepebaşı Mahallesi Nehlr Sokak'ta düzenlenen geleneksel Sokak iftarına katıldı.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan mahalle sakinleri ile birlikte iftarını açtı, iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

LAVVUAR ALANI PROJESİNE BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYORUZ

Lavuar alanı projesi ile ilgili müjdeli haber veren Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Lavuar alanı bizim en önemli projemiz en çok değer verdiğimiz vatandaşımızın da çok istediği ve sabırla beklediği bir proje ve projede onaya gitmek zorunda kalmıştık. Tabii revizyona gittikten sonra da orası malum biliyorsunuz Karabük Kültür Varlıklarıını Koruma Kurulu'nun onayından geçmesi gerekiyordu ve hamdolsun dün  kurul onay verdi ve bayram sonrasında alanı çevirip Bismillah deyip harfiyata başlıyoruz. İnşallah tez vakitte bu projeyi Zonguldaka kazandıracağız"ifadesini kullandı.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Düzenlenen ftarla ilgili değerlendirme yapan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Hemşerilerimizin daveti üzerine arkadaşlarımızla geldik ve hep beraber iftar sofrasına misafir olduk. Rabbim niyetlerimizi, tuttuğumuz oruçlarımızı, kıldığımız namazlarımızı, yardımlarımızı, hayır hasanatlarımızı kabul ve makbul eylesin. Ramazan ayının artık son iki gününe girdik. Sağlıkla hayırla inşallah Ramazan Bayramı'na ulaşmayı nasip eylesin diye dua ediyoruz. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. Evet Tepebaşı Mahallesi Nehir sokakta dostlarımızla beraber sohbet ediyoruz. Ramazan'ı dolu dolu manevi iklimine uygun şekilde geçirdik 2 seneden beri malum pandemiden sebebi özlemiştik böyle bir ortamı, sohbet etmeyi, kaynaşmayı. Hamd olsun COVİT musibetinden de yavaş yavaş kurtuluyoruz inşallah. Bir dahaki sene hiçbir şey kalmaz ve daha geniş katılımlı eski günlerde olduğu gibi hep beraber hemşerilerimizi de yine iftarlar açarız. Dediğim gibi Bütün İslam aleminin Zonguldaklı hemşirelerin bayramını şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

(Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi