Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a, Fener Gezi Yolu Projesi peyzaj düzenlemesi ve emekliye ayrılacak personellerin kıdem tazminatı için toplam 21 milyon 800 bin lira kredi alınması konusunda meclisten tam yetki verildi.
Zonguldak Belediye Meclisi'nin 2022 Ocak ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde önemli kararlar alındı.
Zonguldak Merkez Yayla Mahallesi’nde Fener Gezi Yolu Projesi Peyzaj Düzenlemesi için İller Bankası’ndan  Katma Değer Vergisi dahil olmak üzere 11 milyon 800 bin lira kredi alınması ve her türlü sözleşmenin yapılması, imzalanması gibi işlemler için Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim ALAN’a yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
Belediyede çalışan emekliye ayrılacak personeller ile ilgili ihbar, kıdem tazminatı ile diğer alacakları için 48 ay vade ile toplam 10 milyon lira İller Bankası ve diğer bankalardan kredi alınması ve bununla ilgili olarak Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
Belediyeye ait Çaydamar Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, 161 ada, 2 parselde bulunan deri toplama ve padok olarak bilinen küçükbaş adak satış yerinin gelen talepler üzerine tahsis devrinin yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
Toplam 10 maddenin görüşülerek karar alındığı meclis oldukça sakin geçerken, bir sonraki meclis birleşimi 1 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi