'Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı Zonguldak'ta yapıldı. AKM'de gerçekleştirilen toplantıya katılan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben üye olan çok sayıda partiliye rozet taktılar. MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, zillet ittifakının tek derdinin tüm dünyada olan hayat pahalılığını bahane ederek oy isteyip PKK’ya yol açmak, HDP'ye bakanlık vermek ve büyükelçilerden aldıkları talimatları uygulamak olduğunu ifade etti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamuoyu şirketleri tarafından yapılan anketlerde kasıtlı olarak oy oranının düşük gösterildiğini ancak gerçeğin çok daha farklı olduğunu ifade etti.


MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla 'Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ,  Zonguldak AKM'de düzenlenen programa katıldı. Programa ayrıca İl Başkanı Varol Demirköse Merkez ve ilçe başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Partili topluluğu katıldı çok sayıda Partili topluluğu katıldı.
Törende yapılan konuşmanın ardından Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olan partilere rozet takıldı.

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÜLKEMİZ YEDİ DÜVELLE MÜCADELE. VERİRKEN OY KAYGISINDA DEĞİLİZ AMA 2023’ÜNDE NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ

Ülkemizi. yedi düvelle Mücadele veriyor iken oy kaygısında olmadıklarını ancak 2023'ünde ne kadar önemli olduğunu çok iyi bildiklerini ifade eden MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, şunları söyledi 

"Zonguldak'ta olmaktan mutluyuz, böyle bir akşamda yağmurlu Havva'ya rağmen bizi burada yalnız bırakmadılar ve bu toplantı katılan herkese teşekkür ediyorum. Partimizin ve genel merkezimizin şu an birçok ilde Türkiye'nin dört bir yanında bütün ilçelerde ve illerde ekipleri var, Genel Başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz bu programlar eşliğinde illerimizde esnafımızın, stk'larımızın sorunlarını dinliyorlar oradan aldığımız bilgiler Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak gerekli tüm bakanlıklarla cumhurbaşkanımızla da paylaşılacaktır. Biz buradaki vatandaşlarımızdan aldığımız bilgilerle neler yapabiliriz, onları rahatlatacak neler yapabiliriz onun mücadelesindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sahadayız. 2023 Haziran ayında yapılacak olan seçimler için Biz şimdiden harıl harıl çalışıyoruz. Ülkemiz yedi düvelle Mücadele veriyor iken oy kaygısında değiliz ama 2023'ünde ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz Ve bu Zillet ittifakına da inşallah 2023'te sandıklarda çıkacak sonuçla onları ters eşeğe bindireceğiz inşallah.

TÜM DÜNYADA OLAN PAHALILIĞI ÖNE SÜREREK OY ALIP ASIL DERTLERİ PKK'YA, YOL AÇMAK, HDP’Ue BAKANLIK VERMEK, KAVALA’YI SERBEST BIRAKMAK BÜYÜKELÇİLERDEN ALDIKLARI TALİMATLARI UYGULAMAKTIR

Millet ittifak ı'nın tüm dünyada yaşanan Hayat pahalılığını öne sürerek milletten oy isteyip PKK'ya yol açmak HDP'ye bakanlık vermek Kavala'yı serbest bırakmak ve büyükelçilerden aldıklarını talimatları uygulamak olduğunu belirten MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, şunları ifade etti:
“Zillet ittifakı Dünyanın her tarafında olan bu pahalığı öne sürerek oy alıp Ama tek dertleri Selahattin Demirtaş'ı ve Kavala'yı hapisten çıkartmaktır PKK'ya yol açmaktır Amerika'dan veya büyük elçilerden aldıkları emirleri uygulamak ve altılı masada oturup li masanın hdp ile PKK ile ayaklarını oluşturuyorlar ama Masadaki daha pazarlık bitmedi. Birisi Başbakanlık derdinde birisi hangi Bakanlığı alırım derdinde. Onların derdi milletin yaşamış olduğu bu pahalılık sıkıntısı değil, dünyanın her yerinde olan bu pahalılığı öne atıp milletten oy alıp tek dertleri var Selahattin Demirtaş'ı ve Kavala'yı hapisten çıkartmak, PKK'nın yolunu açmak. Onun için Van’da, Kemal Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş ve Kavala’nın hapisten çıkmasını istiyorsak CHP ile birlikte olunuz dedi. İşte bunun için biz diyoruz ki bu muhalefetin bu zillet ittifakının derdi başka. bunların derdi Selahattin Demirtaş, PKK, fetö’dür. MHP'ni  derdi ise milletin her türlü sıkıntısını çözmektir ve yine çözecek olan da Cumhur ittifakıdır.
Milliyetçi Hareket Partisi'ne halkımızın teveccühü var.  15 Temmuz’u bir Milat olarak kabul ederek Cumhur ittifakında yer aldık. 15 Temmuz’dan bu yana tüm hainleri karşısında dimdik duran bir MHP Genel Başkanı ve Ülkücü hareket var ve şu an Cumhur ittifakın oluşması ile de milli politikanın uygulanmasından dolayı da insanlar hem genel başkanımızı takdir ve teveccüleri fazlalaşmış durumda, Hem de destekleri fazlalaşmış durumda.  İnşallah cumhurbaşkanlığında cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir oy çoğunluğu ile yeniden seçerek zafere ulaşacağız ve bunun yanı sıra Milliyetçi Hareket partisi olarak milletvekilliği oylarını yükselterek mecliste daha fazla milletvekili ile milletimizi temsil edecektir”

ANKETLERDE MHP'NİN KASITLI OLARAK OY ORANI DÜŞÜK GÖSRERİLİYOR AMA GERÇEK ÖYLE DEĞİL..

Millet Hareket Partisi’nin anketlerde kasıtlı olarak oy oranının düşük gösterildiğini ancak gerçeğin çok farklı olduğunu ifade eden MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef sözlerine şu şekilde devam etti.

“Kamuoyu yoklamaları kasıtlıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz tarihin hiçbir seçiminde bizi aldığımız oyun aynısını gösteren bir kamuoyu yoklaması ile karşılaşmamıştır. Biz 2018'de kendi adaylığımda girmiş olduğum seçimde emin olun ki ben %4'leri 5'leri 6'ları görürken 2018 seçimlerinde milletvekili seçildiğim seçimlerde ama %11 aldım. Bizim 99 yılında %18 ile meclise girdiğimizde dönemde Türkiye'nin 2 parti olduğumuzda MHP Barajı aşamıyor diye O anket şirketleri ve onları çığırtkanları MHP hep aşağıda gösterdiler. Parayı veren düdüğü çalar hesabı anlaşmalı anket şirketleri ile MHP'de kendini 30'larda kırklarda gösterebilir ama MHP'nin inandığı bir tane anket şirketi var o da seçim günü Türk milletinin verdiği kararla oradan çıkacak sonuçtur”

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi