Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) " Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarını başlatıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, Aydınlatma Toplantıları kapsamında kendisinin de dahil olduğu MHP heyetinin Zonguldak'a gelerek 3 gün boyunca toplantı düzenleyeceğini açıkladı.

MHP'nin 2021 yılı içinde 9 bölgede istişare toplantıları yaptığını açıklayan Murat Kotra, 2023 programları dahilinde MYK üyeleri ve milletvekillerinin il il " 2023 Aydınlatma Programları" yaptığını söyledi.

Ramazan ayında programlara ara verildiğini kaydeden MHP MYK Üyesi Murat Kotra,

" MYK Üyesi olarak şahsım Ameliyat sonrası nekahet dönemi bitince Kütahya - Balıkesir ve Isparta programlarına katıldım görevlendirmeler devam ediyor haftaya 3 gün ( Cuma - Cumartesi - Pazar ) MHP Heyeti Zonguldak'ta olacak." şeklinde konuştu.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, vatandaşlardan gördüğü büyük destekten rahatsız olan muhaliflerin, MHP'nin barajın altında kalacağı şeklinde algı operasyonu yapmak istediğini, ancak MHP'nin seçim barajının çok üstünde oy oranına sahip olduğunun yapılan ciddi ve tarafsız anketlerde de görüldüğünü ifade etti.

Öte yandan MHP il ve ilçe teşkilatlarının MHP heyetinin Zonguldak programları nedeniyle yoğun hazırlık yaptığı öğrenildi.

HABER : Ersin ÇORBACI

Editör: Haber Merkezi