Milliyetçi Hareket Partisi İl, İlçe ve Belde Teşkilatları, Ülkü Ocakları ve partililerin yoğun bir katılım ile Çaydeğirmeni Mesire alanında Birlik ve Beraberlik Şöleninde bir araya geldi.

Şölene; MHP Gökçebey İlçe Başkanı Şendoğan Demircik Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali MHP İl, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu üyelerinin, Belde Başkanlarının, partililerin katıldı..

Birlik Beraberlik şölenine ayrıca, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Arzu Kara, Türk Büro-Sen Şabe Başkanı Köksal Tunçtürk, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube.Başkanı Özkan Başkurt, TÜRKAV Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı ve .ok sayıda vatandaş katıldı.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse yaptığı açıklamada şölene katılanlara teşekkür ederek, "Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milletinin son kalesidir. Milliyetçi Hareket Partisi 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecektir." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi