'Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı Kilimli ilçesinde yapıldı. Paflagon sosyal tesislerinde  gerçekleştirilen toplantıya  MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MYK Üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ile çok sayıda partisi topluluğu katıldı.
Toplantıya ayrıca Belediye  Başkanı Kamil Altun, muhtarlar, stk temsilcileri de katıldı 
Toplantıda konuşma yapan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, zillet ittifakının tek derdinin tüm dünyada o hayat pahalılığını bahane ederek oy isteyip PKK’ya yol açmak, HDP'ye bakanlık vermek ve büyükelçilerden aldıkları talimatları uygulamak olduğunu ifade etti.
Sefer ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamuoyu şirketleri tarafından yapılan anketlerde kasıtlı olarak oy oranının düşük gösterildiğini aslında MHP nin oy oranının çok daha Yüksek olduğunu söyledi.
MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla 'Adım adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında Türkiye'yi karşı karış gezdiklerini belirten 
MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, “Kilimli’de olmaktan mutluyuz. Hafta sonu olmasına rağmen bizi burada yalnız bırakmayan ve bu toplantı katılan herkese teşekkür ediyorum. Partimizin ve genel merkezimizin şu an birçok ilde Türkiye'nin dört bir yanında bütün ilçelerde ve illerde ekipleri var, Genel Başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz bu programlar eşliğinde illerimizde esnafımızın, stk'larımızın sorunlarını dinliyorlar oradan aldığımız bilgiler Türkiye Büyük Millet Meclisinde ve Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak gerekli tüm bakanlıklarla cumhurbaşkanımızla da paylaşılacaktır. Biz buradaki vatandaşlarımızdan aldığımız bilgilerle neler yapabiliriz, onları rahatlatacak neler yapabiliriz onun mücadelesindeyiz’ dedi.
MHP Kilimli ilçe Başkanı Vedat Savaş'ta, “İlçemizde düzenlenen Adım Adım 2023 İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma toplantımıza Katılan Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef’e MYK Üyelerimiz Murat Kotra ve Afşin Birben’e tatil günün de vakit ayırıp Katılım sağlayan tüm hemşerilerimize, Belediye Başkanlarımıza, Stk’larımıza, muhtarlarımıza teşekkür ederim." Dedi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi