Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) iki dönem önce Kadın Kolları Başkanı olarak görev alan Türkan Güleç Özturp, MHP'den istifa ederek İYİ Parti saflarına katılmıştı. Özturp, İYİ Parti rozetini taktığı günlerde Kadın Kolları Başkanı olarak atanacağı konuşuldu. 
Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş bir basın açıklaması yaparak, MHP'den istifa ederek İYİ Parti ailesine katılan Türkan Güleç Özturp'un, İYİ Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atandığını bildirdi. 
Adıbaş yaptığı açıklamada; "İYİ Parti Kozlu Kadın kolları başkanımız Türkan Güleç Özturp'a çalışmalarında başarılar diliyorum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin sayesinde, kadınların kendilerine özgüvenlerinin arttığını ve  İYİ Parti'ye bayanların teveccühünün yoğun olduğu açık bir şekilde görülüyor. Bu anlamda da Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Türkan Başkanımızın da en kısa zamanda kendi ekibini oluşturacağına ve İYİ'lere, İYİ'lik katacağına inancımız tamdır. Bu anlamda kendisine ve İYİ Parti'ye hayırlı olmasını temenni eder, yapacağı çalışmalarda başarılar dilerim"  dedi. (Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi