Kanal Z’de Canlı yayında konuşan Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu anmayan BBP’li yöneticileri ve teşkilatları istifaya davet etti.

Büyük Birlik Partisi Ereğli İlce Başkanı Turabi Çelik, Kanal Z’de canlı olarak yayınlanan Ercanla Objektif Proğramı’na katıldı.
Gazeteci-Yazar Ercan Demir’in sorularını cevaplayan Turabi Çelik, önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YAZICIOĞLU’UN ANMAYAN BBP YÖNETİCİLERİ VE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETSİNLER..

Büyük Birlik Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, vefatının 12. Yıldönümünde helikopter kazasında yaşamını yitiren merhum genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle andığını söyledi.
Merhum Genel Başkanı Yazıcıoğlu’nu Zonguldak’ta halen daha anmayan partili yöneticilere sitem eden, tepki gösteren BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi çelik, “Merhum Genel Başkanımızı anmayan yöneticiler var, teşkilatlar var ve derhal istifa etsinler. Onları istifa etmeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.


HALİL POSBIYIK BEKLENEN PERFORMANSI GÖSTEREMEDİ..

BBP Ereğli İlce Başkanı Tudabi Çelik, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın beklenen performansı gösteremediğini, yeterice hizmet yapamadığını söyledi.


HÜSEYİN UYSAL’I EREĞLİ HALKI MUMLA ARIYOR. HALİ POBSIYIK’IN BANA GÖRE SON DÖNEMİDİR..

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, bir önceki belediye Başkanı Hüseyin Uysal döneminde Ereğli’ye çok önemli hizmetler yapıldığını, dolayısıyla Halil Posbıyık’ın ise makyaj yapmaktan öteye geçemediğini belirterek, “Halil Posbıyık’ın bana göre son dönemidir” dedi.

EREĞLİ BELEDİYESİ ERDEMİR’E HAKSIZLIK YAPTI..

Erdemir’in kaç işçi alacağı konusunda kesin bir açıklama yok., kamuoyuna bir açıklama bekliyoruz. Herkes farklı bir rakamdan bahsediyor. Kimilerine göre 400 kişi, kimilerine göre 40 kişi gibi değişik rakamlar dile getiriliyor.

TEŞKİLATLAR GENEL MERKEZE YALAN KONUŞMASINLAR..

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, seçimlerde il, ilçe ve belde teşkilatları genel merkeze karşı yalan konuşuyorlar. Ereğli’de yapılan seçimlerde bunu gördük. 31 büyükşehirde Cumhur ittifakını destekledik ama diğer şehirlerde herkes kendi adayını destekleme kararını almamıza rağmen Ereğli’de hayal kırıklığı yaşadık.” dedi.

EREĞLİ’DE BİZ 3. BÜYÜK PARTİYİZ..

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, “Yerel yönetim anlamında CHP, AKP ve BBP olarak ilk üç siyasi partidir. MHP bizden sonra gelir. Büyük Birlik Partisi’nin Ereğli gibi bir yerde 3. Parti yapmak her babayiğitin harcı değildir.” dedi.

EREĞLİ’NİN İL OLMASI MANTIKLI DEĞİLDİR. BÖLÜNMENİN ZAMANI DEĞİL BİRLİK OLMANIN ZAMANIDIR, BÜYÜK BİRLİK ZAMANIDIR

BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, ayrıca Zonguldak’ın bölünmesini değil birlik olması gerektiğine dikkat çekerek, “Ereğli cennet bir memlekettir. Ereğli halkını buradan selamlıyorum Tüm Zonguldak halkını selamlıyorum. Biz Zonguldak’ı ben seviyorum Zonguldak bizim vilayetimizdir. Şimdi Ereğli il olsun deniliyor. Bana göre bu mantıklı değil. Ereğli’nin il olması bana göre mantıklı gelmiyor, Bölünmenin zamanı değil birlik olmanın zamanıdır, Büyük birlik zamanıdır” şeklinde konuştu.

 
12 YILDIR YAZICIOĞLU DAVASI HALEN DAHA ÇÖZÜLEMEDİ..

BBP Kdz. Ereğli İlçe başkanı Turabi Çelik, 12 yıl önce esrarengiz bir helikopter kazasında vefat eden merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu davasını halen daha çözülmediğini belirterek, davanın bir an önce çözülmesini talep ettiklerini kaydetti.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi