Kozlu'da park ve bahçelere kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Magandalar parklara verdikleri zararlar ile ‘bu kadar olmaz’ dedirtti.

Parklarda ailelerin ve çocukların severek vakit geçirdiği, oyun alanlarında bulunan salıncaklar, kaydıraklar, spor aletleri, banklar, uyarı yazıları,  ahşap yapılar ve çöp kutuları şehir eşkıyaları tarafından kırıldı. Parklara ve çevresine zarar veren şahısların yarattığı tahribat, ekiplerin tespiti ile gözler önüne serilirken Belediye yetkilileri bu tür olaylara karşı vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Kozlu Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada,  Değerli Kozlulu vatandaşlarımız ilçemizde belediye ekiplerimizce park ve bahçe onarım ve temizleme işlemleri aralıksız devam etmektedir.

Kendini bilmeyen bazı kişiler tarafından park ve bahçelerimizde çocukların oyun alanlarına kasıtlı olarak zarar verilip kullanılmaz hale getirilmektedir.Vatandaşlarımızın bu tür davranışlarda duyarlı olmasını  ilgili makamlara bildirilmesini önemle rica ederiz.

İtibat telefonları

Kozlu Belediyesi tel: 0372 266 10 13

Kozlu ilçe emniyet müdürlüğü: 0372 266 10 73'' denildi.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi