Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile birlikte Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu (MYO) akademik ve idari personeli ile iftar organizasyonunda buluştu.

29 Nisan Cuma günü Gökçebey’de düzenlenen iftar yemeğine akademik ve idari personel yanında Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Gökçebeyli iş insanı ve MYO’ya ismini veren Mithat Çanakcı, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Geliştirme ve Güçlendirme Derneği başkanı Sevgi Kurtoğlu ve Doxa Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakçı da katıldı.

İftar programında konuşan Rektör Prof. Dr. Özölçer, Gökçebey MYO personeli ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mithat Çanakçı ve ailesinin hayırsever yaklaşımları ile yüksekokulun gelişimi ve güçlenmesi sürecindeki desteklerine vurgu yapan Rektörümüz, Çanakçılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mithat Çanakçı’ya ve her zaman desteklerini yanlarında gördükleri Mithat-Mehmet Çanakçı Güçlendirme ve Geliştirme Derneğine teşekkürlerini iletti.
 

Konuşmasının devamında yeni dönemde Gökçebey MYO’nun daha çok büyümesi ve gelişmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarının altını çizen Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, “sizlerin desteği ile daha güzel işler başaracağız. Bunun dışında herhangi bir ihtiyacı olan, bana ulaşmak isteyen her zaman ulaşabilir” şeklinde konuştu.

İftara katılan akademik ve idari personel ile diğer davetlilerin Ramazan Bayramını kutlayan Rektörümüze organizasyonun sonunda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mustafa Zor tarafından Mimari ve Dekoratif Sanatlar Programı öğrencilerinin hazırlamış olduğu el işçiliği çini tabak hediye edildi.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi