Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısı ile Bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Parti binasında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen programa İl Başkanı Burak Erol, Merkez  İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Parti Müfettişi Şahin Kalça, İlçe Başkanları ve partililer  katıldı.
 Samimi bir ortamda gerekleşen programda  öncelikle söz alan ilçe başkanları, partililerin Bayramını kutlayarak iyi dileklerini ilettiler.
Daha sonra söz alan Saadet Partisi İl Müfettişi  Şahin  Kalça partililerin bayramını kutladı.
Yapılacak olan ilk seçimlerde Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde oy patlaması yaşacaklarını belirten il Başkanı Burak Erol ise şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle herkesin Bayramını kutluyorum. Katıldığımız için teşekkür ediyorum. Şu anda Türkiye’de Milli Görüş zihniyetinin hakim olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hukuk. Adalet,Refah yok, bu ülkede her geçen gün derinleşen bir fakirlik var. Her geçen gün derinleşen bir yoksulluk var. Daha önceden orta direk diye bir kavram vardı. Şu anda  orta direk kalmadı. Çok zenginler var, birde fakirler. Her geçen gün yaşam maliyeti yükseliyor. Gelinen nokta  ülkemiz  için daha kötü noktaya gidiyor. Bizler Saadet Partisi olarak mümkün mertebe teşkilatlarımızı  kuvvetlendirmeliyiz. Biz kendimize rakip tanımıyoruz. Saadet Partisi’nin Zonguldak’ta önlenemeyen  yükselişini hiç kimse engelleyemez. 2020 Şubat ayında almış olduğumuz İl Başkanlığı görevimiz sırasında  üye sayımızı bugün itibari ile 3 katına çıkardık. 2023 Genel seçimlerinde hep birlikte bakacağız. Seçmen uyanıktır. Göreceğiz ki Zonguldak’ta 2023 seçimlerinde  çok güzel bir sonuca imza atacağız. Ben be vesile ile Kurban Bayramının  hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Herkesin Bayramı bir kez daha kutluyorum ”
Konuşmaların ardından partililer arasında  Bayramlaşma gerçekleştirildi ve dua edildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi