Bayramlaşma programında partililere hitap eden  Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, "Belediyenin 500 milyon borcu var şu anda giderleri azaltıp gelir kaynağı ekleyin dedik. Üç sene geçmesine rağmen gelirde artma yok giderde azalma yok"dedi.


Saadet Partisi Zonguldak il başkanlığında  Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Ilçe başkanları Saadet Partisi İl müfettişi Şahin Kalça'da bayramlaşma programına katıldı.

Parti Konferans salonunda  gerçekleştiren Bayramlaşma programında Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol Partililerle bayramlaştı ve önemli mesajlar verdi.

Saadet Partisi İk Başkanı Burak Erol, Belediyenin 500 milyon borcu olduğunu, şu anda giderleri azaltıp gelir kaynağı ekleyin dediklerini ancak 3 sene geçmesine rağmen gelirde artma ve giderde azalma olmadığını belirtti.
Zonguldak'ta düzenli olarak her ay il divan toplantısını ve ilçe toplantı yapan tek parti olduğunu ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol şunları söyledi:


"Yine bir Ramazan bayramını hep birlikte idrak ediyoruz. Çok daha bereketli ve refah seviyesine ulaşmış ülkede bayramlaşmalar nasip olsun tek istediğimiz. Elimizden geldiğince ibadetlerimizi yaptık bayrama kavuştuk. Ülkede istediğimiz şeyler yolunda gitmiyor. AKP’nin bir inanç hedefi ve daha iyiye gitme yolunda planları yoktur. Akşam yatıyorlar sabah kalıyorlar akıllarına gelen ilk planı uyguluyorlar istenilen refah seviyesine getiremediler ülkeyi malasef. Her ay il divan toplantısını icra ediyoruz. Bu kentte AK Parti, CHP, MHP kim varsa bizden başka her ay düzenli divan toplantısı yapan kimse yok. Biz bir araya gelip raporları sunuyoruz diğer partiler de böyle bir şey yok böyle biz bu davaya inanmış ve gönül vermiş kişileriz. Biz 1969 da başlayan bir milli görüş hareketiyiz ve bunun tek temsilciside Saadet partisidir. Zonguldakta ciddi anlamda mali konularda çalışmalar yapılmıyor. İktidar gücünü kullanarak yönetiliyor böyle istikrarlı bir şekilde belediye yönetilemez. Belediyenin 500 milyon borcu var şu anda giderleri azaltıp gelir kaynağı ekleyin dedik. Üç sene geçmesine rağmen gelirde artma yok giderde azalma yok maalesef. Temel Karamollaoğlu’nun hepinize selamları var bayramlarınızı tebrik ediyor. Ayaklarınıza ve gönlünüze sağlık hepinize teşekkür ediyoruz"

Saadet Partisi il müfettişi Şahin Kalça'da bayramlaşma programında konuşma yaparak partililere hitap ederek şunları söyledi:

."Bayram vesilesi ile tekrar bir aradayız bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenliyoruz. Hepiniz geldiniz hepinize teşekkür ediyorum. Orucumuzu tuttuk teravih namazları kılındı bayram geldi bayramıda bitiriyoruz inşallah. Artık tekrar gerçek hayata dönüyoruz. Rusya ve Ukrayna ile büyük bir savaş başladı bütün dünya bu savaştan etkilendi ülkemizde etkilendi ama 20 senedir iktidarda olan AK Parti  hükümeti yüzünede böyle oluyor. Enflasyon arttı hayat çok pahalı artık 90-80 Li yılları yaşamış insanlar yüksek enflasyon ne demek çok iyi biliyor. Gençlerimiz bununla ilk defa karşılaşıyor. Her şeyi özelleştirip dışarıdan daha ucuza alıyoruz diyerek yürüttüğü politika yanlış. İnşallah en kötü günümüz böyledir ama bu politika devam ettiği sürece bizleri daha zor günler bekliyor. Saadet partisi kendi menfaati değilde evlatların ve dünyanın menfaatini biliyoruz. Bu arkadaşlar 20 senedir iktidardalar ve koltuklarını kaybetmemek için uğraşıyorlar. Hak ve adaletten ayrılarak ülkemizi getirdikleri hal ortada. Ülkemiz 2002 yılında geldiklerindeilk 15 içerisindeydi şu an ilk 10 arasına gireceğini söylüyorlar ama bu hayalden başka bir şey değil."

Bayramlaşma programı İl Başkanı Burak Erol'un yaptığı dua ile birlikte sona erdi
Haber-Ercan Demir) 

Editör: Haber Merkezi